2012-11-20 11:49:18
Φωτογραφία για Κίνδυνος νέας χειρουργικής επέμβασης για τον Σαμαρά
Μετά την εγχείρηση στο δεξί του μάτι τον Ιούνιο ο κ. Σαμαράς, «ξεκούρασε» το μάτι του για κάποιες εβδομάδες. Ωστόσο, παρά τις αντίθετες συμβουλές του γιατρού που προειδοποιούσε πως ο κίνδυνος για την όρασή του παραμονεύει, ο πρωθυπουργός τονίζοντας ο χρόνος ήταν πολύτιμος άρχισε τα αεροπορικά ταξίδια (Βερολίνο, Παρίσι, κλπ.) με αποτέλεσμα να ταλαιπωρήσει το μάτι του και να υποστεί απώλεια περιφερειακής όρασης.

«Δεν είναι, όμως, τα ταξίδια» τονίζουν συνεργάτες του. «Τον τελευταίο καιρό δεν κοιμάται περισσότερες από 4 ώρες την ημέρα… Το περασμένο Σάββατο έφυγε από το Μαξίμου στις 3.30 τα ξημερώματα και ήταν στο πόδι από τις 7 το πρωί του Σαββάτου». Μάλιστα, ένας εξ αυτών, στενός του συνεργάτης, αποκαλύπτει πως ο γιατρός Πάνος Θεοδοσιάδης τον έχει επισκεφθεί για να τον εξετάσει ακόμη και αργά τα βράδια στο Μαξίμου: «Σε μία από αυτές τις επισκέψεις διαγνώσθηκε η σοβαρή βλάβη (σ.σ.: της απώλειας περιφερειακής όρασης). Ο πρωθυπουργός χαμογέλασε αμυδρά όταν το έμαθε και απάντησε: “Πρέπει πάντα να κοιτάμε μπροστά”».


Η συγκεκριμένη βλάβη είναι πιθανό να οδηγήσει τον πρωθυπουργό και πάλι στο χειρουργείο. Σίγουρα, όμως, είναι το καμπανάκι για να προσέξει λίγο περισσότερο την όρασή του. Ο κ. Σαμαράς, πάντως, επί του παρόντος ούτε που το σκέφτεται: «Η χώρα δεν πρέπει να μείνει ούτε στιγμή χωρίς πρωθυπουργό...».

Η απόλυτη προσήλωση του στην τιτάνια προσπάθεια εξόδου της χώρας από το οικονομικό αδιέξοδο, ο Αντώνης Σαμαράς έχει θέσει μοιραία σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό του. «Έχω μεγάλο αγώνα μπροστά μου και η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να καθυστερήσει λεπτό» τονίζει ο ίδιος σε συνεργάτες τους.

Πηγή: Espresso
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ