2012-11-20 11:59:09
Φωτογραφία για Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΡΙΣΗ
Την ελπίδα ο Ολυμπιακός και η Σάλκε να είναι οι δύο ομάδες που θα προκριθούν στους «16» του Champions League από τον 2ο όμιλο εξέφρασε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. «Από την αρχή των ομίλων είπα πως θέλω να περάσουμε εμείς και ο Ολυμπιακός. Πρέπει, όμως, να κερδίσουμε το παιχνίδι της Τετάρτης, για να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας», τόνισε ο διεθνής στόπερ και πρόσθεσε: «Ο κόσμος της Σάλκε σκέφτεται ποδοσφαιρικά. Θέλει πάρα πολύ να δει την ομάδα του να κερδίζει τον Ολυμπιακό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στη στοιχηματική εφημερίδα «King Bet»

Για το αυριανό παιχνίδι των δύο ομάδων

«Από την αρχή των ομίλων είπα πως θέλω να περάσουμε εμείς και ο Ολυμπιακός. Ακόμα το εύχομαι. Μπορεί και θέλω να γίνει. Εξάλλου, έχω πολλούς φίλους την ομάδα, με τους οποίους είμαι συμπαίκτης και στην Εθνική. Από την πλευρά μας, πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι της Τετάρτης, για να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας».


Για το άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου ανάμεσα στην Μονπελιέ και την Άρσεναλ

«Κακή ομάδα η Μονπελιέ δεν είναι και παλεύει τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Είναι ύπουλη. Ας μην ξεχνάμε ότι μας ισοφάρισε παίζοντας με δέκα παίκτες. Θα δυσκολευτεί η Αρσεναλ, η οποία δεν δείχνει και σε τόσο καλή κατάσταση τελευταία, αλλά λογικά θα πάρει τη νίκη».

Για τη συμπεριφορά των Γερμανών προς το πρόσωπό του

«Προσωπικά, δεν έχω συναντήσει κάποια περίεργη συμπεριφορά, ούτε η οικογένειά μου. Ο κόσμος της Σάλκε σκέφτεται ποδοσφαιρικά. Θέλει πάρα πολύ να δει την ομάδα του να κερδίζει τον Ολυμπιακό και να προκρίνεται στην επόμενη φάση, αλλά το ίδιο θα ήθελε ακόμα κι αν παίζαμε με κάποιο σύλλογο από άλλη χώρα, πλην Ελλάδας. Δεν μπλέκουν το ένα θέμα με το άλλο».

Για το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League

«Το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό σου είναι η Μπαρτσελόνα. Για την ώρα βέβαια θεωρώ ότι η Τσέλσι παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από όλους, ωστόσο δεν γίνεται να αναδειχθεί για δεύτερη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης. Δεν μπορώ να αποκλείσω και τη Ρεάλ, κι αυτό διότι είναι από τις λίγες ομάδες που δεν έχει ξεκινήσει με φουλ τις μηχανές της. Αυτό σημαίνει ότι θα φορμαριστεί στο τέλος της σεζόν, τη στιγμή που πρέπει δηλαδή. Δεν μπορώ να αποκλείσω και την Μπάγερν, η οποία δείχνει πανίσχυρη, αλλά σε σχέσεις με τις υπόλοιπες νομίζω ότι είναι πιο πίσω».

Για το γερμανικό πρωτάθλημα

«Πριν από δύο χρόνια που πήραμε το Κύπελλο, η χαρά των φιλάθλων μας ήταν μεγάλη, αλλά η δίψα δεν είχε σβήσει. Μας έλεγαν ότι θέλουν το πρωτάθλημα. Το καταλαβαίνουμε σε κάθε εντός έδρας ματς. Είναι απαιτητικοί. Δεν είναι εύκολο όμως. Η Μπάγερν έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν. Οι παίκτες της δείχνουν αποφασισμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τον τίτλο. Η διαφορά που έχουν πάρει οι Βαυαροί δεν είναι από αυτές που καλύπτονται. Είναι φαβορί για τον τίτλο, αλλά αυτός δεν έχει κριθεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους».

Για τη σχέση του με τον Ραούλ

«Respect! Τις πρώτες μου μέρες στη Σάλκε, ντρεπόμουν να του μιλήσω, μέχρι που ήρθε ο ίδιος και μου έκανε πλάκα. Γενικά, τους πείραζε όλους ο Ισπανός, αλλά εμένα πιο πολύ. Ημουν ο αγαπημένος του. Μετά από κάθε νίκη πηγαίναμε παρέα στην εξέδρα των φανατικών, παίρναμε την ντουντούκα και λέγαμε συνθήματα. Με βοήθησε πολύ στο να εξελιχθώ, διότι μέσα από τις κουβέντες του κατάλαβα πώς σκέφτεται ένας επιθετικός και μπορώ να τον μαρκάρω καλύτερα. Μεγάλη προσωπικότητα, δεν θα τον ξεχάσω, όσα χρόνια κι αν περάσουν».

Για το μέλλον του

«Είμαι καλά στη Σάλκε. Ασφαλώς και θα ήθελα στο μέλλον να αγωνιστώ και σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα, ένα από τα όνειρά μου είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά για την ώρα σκέφτομαι μόνο τη Σάλκε και το πώς θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η γάγγραινα των ΜΚΟ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η γάγγραινα των ΜΚΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ