2012-11-20 11:59:04
Φωτογραφία για Φονική σύγκρουση: Έλληνας οδηγούσε ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο
Μια τραγωδία στην άσφαλτο με έξι νεκρούς και πρωταγωνιστή έναν Έλληνα βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα του γερμανικού Τύπου. Ο νεαρός ομογενής Γεώργιος Α., μόλις 20 ετών, σκοτώθηκε σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας, όταν η λευκή BMW που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί πολλών θέσεων. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο 20χρονος οδηγούσε στην αντίθετη κατεύθυνση, στο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν επίσης δύο γυναίκες και δύο άνδρες, που επέβαιναν στο ταξί, όπως και ο σκοπιανής καταγωγής οδηγός του. Όλοι τους ήταν μεταξύ 23 και 36 ετών.

Οι έρευνες της τροχαίας επικεντρώνονται στο γιατί ο ομογενής οδηγούσε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Γεώργιος Α. διασκέδαζε το προηγούμενο βράδυ σε παμπ και ντίσκο του Όφενμπουργκ. Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο νεαρός να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ, όταν έκατσε πίσω από το τιμόνι. Επίσης, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επρόκειτο για στοίχημα ή δοκιμασία θάρρους.

Αντικείμενο έρευνας αποτελεί και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, καθώς η ψυχολογική κατάσταση του νεαρού δεν ήταν καλή, επειδή πριν από έξι μήνες είχε χάσει τη μητέρα του από καρκίνο.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ