2012-03-23 16:20:04
Φωτογραφία για Επιφυλάξεις Κομισιόν για το νομοσχέδιο των ταξί
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Επιφυλάξεις εκφράζει η Κομισιόν σε σχέση με την καταλληλότητα του προτεινόμενου νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των ταξί που ενέκρινε χθες το υπουργικό συμβούλιο.

Σε ερώτηση της Realnews ο Aμαντέου Aλταφάζ περιορίστηκε on camera να σχολιάσει δηκτικά «θα πρέπει να σας θυμίσω ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που πάει σε εκλογές». Το ειρωνικό αυτό σχόλιο εξήγησε στη συνέχεια αναφέροντας ότι «η Ελλάδα πάει σε εκλογές και θα δούμε πολλά περίεργα».

Κατέστησε μάλιστα σαφές ότι αν η προτεινόμενη νομοθεσία για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί δεν εξασφαλίζει ότι θα δοθούν νέες άδειες και θα μειωθεί σημαντικά το κόστος των υπηρεσιών που φθάνει στον τελικό καταναλωτή, τότε το νομοσχέδιο δεν συνάδει με το μνημόνιο και ως εκ τούτου θα πρέπει να αναζητηθεί άλλη λύση.

Με βάση το νομοσχέδιο που προτάθηκε χθες όπως καταγγέλλει το μέλος του υπουργικού συμβουλίου υφυπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, από τον αλγόριθμος δεν προκύπτει ότι θα δοθούν νέες άδεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας. GreekzNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ