2012-11-20 12:54:19
Φωτογραφία για Ακόμη αισθάνεται ένοχη για την απιστία της
H Kristen Stewart απολαμβάνει ξανά την αγκαλιά του αγαπημένου της Robert Pattinson, ο οποίος μεγαλόψυχα τη συγχώρεσε για την απιστία της με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders. K αν στο κόκκινο χαλί φαίνονται ξανά αγαπημένοι και όλα να…βαίνουν καλώς, η Kristen φαίνεται πως έχει προβλήματα με τη συνείδησή της, καθώς σύμφωνα με τη New York Daily News, δεν μπορεί να μην αισθάνεται ενοχές για ό,τι έχει κάνει τυος τελευταίους μήνες.

Ένας φίλος του διάσημου ζευγαριού βρικολάκων είπε στο US Weekly: «Ποτέ ο Robert δεν θα ξεχάσει τι έκανε η Kristen, αλλά την έχει συγχωρέσει. Το ότι κόντεψε να τον χάσει ήταν αφύπνιση για εκείνη. Και ο Rob δεν θέλει πλέον να έχει θυμό μέσα του. Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν».

Στο κόκκινο χαλί και οι δύο δείχνουν ότι η κρίση στη σχέση τους έχει ξεπεραστεί, όμως, σίγουρα όταν σβήνουν οι προβολείς τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα, καθώς οι δύο πρωταγωνιστές μένουν μόνοι κι έχουν να αντιμετωπίσουν κυρίως τον εαυτό τους και τα συναισθήματά τους.


‘Υπάρχουν καλές μέρες και κακές μέρες. Εκείνη ακόμη αισθάνεται ένοχη» είπε ο φίλος τους στο περιοδικό.

Από την πλευρά του το ζευγάρι, ποτέ δεν έχει μιλήσει δημοσίως για την επανασύνδεσή του. Μόλις πρόσφατα η Kristen Stewart ρωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή “Έχεις τόσους θαυμαστές και θα μας θυμώσουν αν δεν σε ρωτήσουμε… είσαι ξανά με τον Robert Pattinson;”. Εκείνη απέφυγε να απαντήσει αμέσως ή ευθέως. Κοίταξε το πάτωμα, τράβηξε πίσω τα μαλλιά της, κέρδισε λίγο χρόνο. «Περίεργο που ρωτάς κάτι τέτοιο. Θα αφήσω απλώς τους ανθρώπους να παρακολουθούν αυτήν τη μικρή ταινία που πιστεύουν ότι είναι η ζωή μας. Άφησέ τους να μαντεύουν, αυτό λέω πάντα», είπε αινιγματικά η σταρ Πηγή: real.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ