2012-11-20 13:58:21
Φωτογραφία για Και η Γαλλία με την σειρά της στον βούρκο όπως αναμενόταν...
Σήμερα λοιπόν μάθαμε πως ο οίκος αξιολόγησης Moody's προχώρησε σε υποβάθμιση της Γαλλίας κατά μία βαθμίδα από ΑΑΑ σε AA1. Αυτό για μερικούς μπορεί να μην σημαίνει πολλά αλλά για άλλους ήταν απλά η συνέχεια Σας γράφαμε στις ακριβώς 1 χρόνο πριν, στις 10 Νοεμβρίου 2001 πως:

"Αν και το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, το ντόμινο σε όλη την Ευρώπη δεν αργεί όπως πολλοί νομίζουν.

Ήδη η Ιταλία κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια και τα spreads της Γαλλίας έχουν διπλασιαστεί σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα!

Ο χρόνος θα δείξει αλλά η συνέχεια φαίνεται προδιαγεγραμμένη..."

Τυχαία η σημερινή "λάθος" υποβάθμιση της Γαλλίας ή προπομπός γεγονότων;;;

Έτσι λοιπόν για να δείτε πόσο προβλεπόμενο και σάπιο είναι το σχέδιο τους, βγήκαμε σωστοί για άλλη μια φορά...Θα συνεχίσουμε και θα το λέμε συνεχώς πως εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι μεγαλοτραπεζίτες/επιχειρηματίες γύπες δεν σταματήσουν αυτό το "παιχνίδι" με τις χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, δεν θα βρεθεί καμία λύση και οι χώρες θα αρχίσουν να πέφτουν μία-μία!


Την ίδια ώρα, στην έκθεση σημειώνεται πως η αξιολόγηση της Γαλλίας διατηρεί υψηλή βαθμολογία λόγω μιας σειράς σημαντικών πλεονεκτημάτων, όπως η ισχυρή δέσμευση της χώρας για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και δημοσιονομική εξυγίανση.

Και η Ελλάδα κύριοι είχε δεσμευθεί και δεσμεύεται τόσα χρόνια για αλλαγές αλλά ο κατήφορος απ'ότι βλέπουμε δε έχει σταματημό. Οπότε Γαλλάκια καλά θα κάνετε να μην τρώτε τις μπαρούφες αυτές που σας σερβίρουν για υψηλή βαθμολογία γιατί και η δικιά σας η σειρά έρχεται...

Η σημερινή αξιολόγηση αποτελεί συνέχεια των αρνητικών προοπτικών του οίκου για τις οικονομίες της Γερμανίας, της Ολλανδίας και του Λουξεμβούργου στις 23 Ιουλίου.

Έχετε αγοράσει τα πάντα από την Ελλάδα...Αλήθεια τι άλλο θέλετε; Μας έχετε εξευτελίσει, είμαστε ο αποδιοπομπαίος τράγος όλου του κόσμου. Έχετε κάνει τους Έλληνες να ντρέπονται να είναι περήφανοι για την καταγωγή τους...
psifiakoohiro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ