2012-11-20 14:45:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Έταζε δάνεια και έπαιρνε τη μίζα της
Μετά από τρεις μήνες ερευνών, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών έφτασαν τελικά στα ίχνη της απατεώνισσας που υποσχόταν σε ανυποψίαστους πολίτες να μεσολαβήσει για να εξασφαλίσουν δάνεια και ζητούσε μίζες.

Η 47χρονη Ελληνίδα είχε πείσει έναν 36χρονο να καταθέσει στον λογαριασμό της 830 ευρώ για να παρέμβει σε συγκεκριμένη τράπεζα ώστε να του χορηγηθεί δάνειο ύψους 55.000 ευρώ. Φυσικά, το θύμα δεν είδε ποτέ την αίτησή του να εγκρίνεται και κατήγγειλε την δράστιδα, σε βάρος της οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών δικογραφία για απάτη. Τώρα ερευνάται αν δρούσε μόνη ή είχε συνεργούς και αν έχει εξαπατήσει και άλλους.

Νέο… τροπάρι βρήκαν οι απατεώνες που ξεγελούν ηλικιωμένους στην περιοχή του Πύργου! Αυτή τη φορά, ο καλοντυμένος άντρας με το πολυτελές αυτοκίνητο που επισκέφθηκε μια 76χρονη στην περιοχή Λιθαράκια, ισχυρίστηκε ότι ο γιος της είχε δανειστεί χρήματα από… ενεχυροδανειστήριο και όφειλε 150 ευρώ για την εξόφληση του δανείου! Η ανυποψίαστη γριούλα έδωσε τα χρήματα και ο άγνωστος άνδρας έφυγε ανενόχλητος προς άγνωστη κατεύθυνση!

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ