2012-03-23 16:35:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης φωτογραφίζει την prive παρέλαση των δωσίλογων
Οι εθνοσωτήρες, αφού ψήφισαν τη δανειακή σύμβαση κατοχύρωσης των διεθνών τοκογλύφων και παρέδωσαν τη χώρα βορά στις ορέξεις τους, έχουν κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα στο Σύνταγμα για παρέλαση μόνο για την πάρτη τους, προς τιμή του αγώνα κάποιων που ήταν πραγματικοί πατριώτες. (Βέβαια, ευτυχώς που το 1821 δεν υπήρχε τηλεόραση, διότι με την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς των πουλημένων ΜΜΕ που συκοφαντούν οτιδήποτε διαφορετικό από τη γραμμή που τους έχουν δώσει οι εντολείς τους, η Ελλάδα μάλλον θα ήταν ακόμη οθωμανική επαρχία).

Τα μέτρα για την παρέλαση θα είναι πρωτοφανή. 4.000 αστυνομικοί, νεκρές ζώνες κεκλεισμένων των θυρών, face control, σωματικοί έλεγχοι. Μέχρι και τα νεράντζια από τα δένδρα μαζέψανε! Η παρέλαση δηλαδή, θα είναι PRIVE αφού σε ακτίνα πολλών τετραγωνικών θα υπάρχουν νεκρές ζώνες που δε θα πλησιάζει κανείς εκτός από δημοσιογράφους, τσιράκια, κομματόσκυλα κλπ.


Τα μετρα ειναι τοσο υπερβολικα που δειχνουν με τον πιο αποκαλυπτικό τροπο τον πανικο της παρανομης κυβερνησης ξεπουλήματος και εξαθλιωσης για την οργη του λαου.

Μωρέ τι μου θυμίζει; Μάλλον κάτι ισόβιους δικτάτορες χωρών του τρίτου κόσμου που «εκλέγονται» συνέχεια με 95% να παρακολουθούν αγέρωχοι πατριωτικές εκδηλώσεις σε στημένο σκηνικό με ένστολους να τους φυλάνε από την οργή του λαού! Μήπως πρέπει να μας βάλουν με το ζόρι να ξεσπάμε σε «αυθόρμητες” εκδηλώσεις λατρείας όπως πρόσφατα στη Β.Κορέα;

Τα παπαγαλάκια των καθεστωτικών και διαπλεκόμενων ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων μας λένε ότι οι εθνικές επέτειοι δεν προσφέρονται για εκδηλώσεις διαμαρτυρίας αλλά για να τιμηθούν οι εθνικοί αγώνες. Δηλαδή να γιορτάζουμε πατριωτικές επετείους σαν να μη συμβαίνει τίποτε όταν την ίδια στιγμή μας μετατρέπουν σε πεινασμένο ραγιά της Ευρώπης και η Ελλάδα μετατρέπεται σε γερμανικό προτεκτοράτο; Και οταν στην εξεδρα των επισημων στέκονται οι αποκλειστικα υπευθυνοι τοσο για την καταντια της χωρας για οσο και για την ανευ ορων παραδοση της;

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ