2012-03-23 16:33:04
Φωτογραφία για Θ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση!
Δραματικές προμηνύονται οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εξερχόμενος από το Δ.Σ., ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για παραιτήσεις μελών και για πολύ πιθανή διάλυση του συλλόγου. Το Onsports βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και σάς ενημερώνει για τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αδαμάντιος Πολέμης έχει αποσύρει το ποσό των 750.000 ευρώ που ήταν διατεθειμένος να προσφέρει με τη μορφή άτοκου δανείου, ενώ τις παραιτήσεις τους φέρονται να έχουν υποβάλλει οι Τζήμας, Ελευθεράκης, Λουμίδης και ένα ακόμη μέλος της διοίκησης.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος με όλα όσα συνέβησαν στη διάρκεια της συνεδρίασης και κατά την αποχώρησή του (έφυγε νωρίτερα) από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και δεν έκρυψε την οργή, αλλά και την έντονη ανησυχία του για το μέλλον του συλλόγου, δεδομένου ότι όπως δήλωσε η ομάδα βρίσκεται πλέον στα πρόθυρα της διάλυσης, ενώ έκανε λόγο για «ποντίκια» που πηδάνε πρώτα απ' το καράβι όταν αυτό βουλιάζει...


«Πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι στα πρόθυρα διάλυσης. Μέσα άκουσα ανήκουστα πράγματα και δεν μπορώ να φανταστώ σαν Παναθηναϊκός ότι μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Άλλοι παραιτούνται, άλλοι παίρνουν τα λεφτά τους πίσω.

Το βλέπω, είναι αλήθεια, ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά αληθινή. Δεν γίνεται, μερικοί που το έπαιζαν Παναθηναϊκάρες, να παίρνουν τα λεφτά τους πίσω, άλλοι λόγω των επεισοδίων και άλλοι για να μην έχουν ποινικές ευθύνες.

Κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Να ρωτήσετε γιατί γίνεται αυτό. Ολα αυτά μου θυμίζουν αυτό που λένε ότι όταν βουλιάζει το καράβι, πηδάνε τα ποντίκια» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννακόπουλος.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ