2012-11-20 16:23:10
Φωτογραφία για ΠΙΣ. Διευκρινίσεις σχετικά με την ανακοίνωση 16.11.2012 προς όλους τους πιστοποιημένους παρόχους υγείας του ΕΟΠΥΥ
Προς

Τον Πρόεδρο του

ΕΟΠΥΥ κ. Ελευθέριο Παπαγεωργόττουλο

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Στην ανακοίνωσή σας της 16.11.2012 προς τους Παρόχους Υγείας του ΕΟΠΥΥ (Διεύθυνση Πληροφορικής-Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών),ζητείται η αποτύπωση/καταχώρηση όλων των απαιτήσεων στην ειδική εφαρμογή «ΔΑΠΥ-Πίνακας Υποβολών και Υπολοίπων ανά Ασφαλιστικό Ταμείο» έως και 10/12/2012 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ (καταληκτική ημερομηνία).

Η προαναφερθείσα ενέργεια αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για το ενδεχόμενο αποπληρωμής προς τα ασφαλιστικά ταμεία πριν την είσοδό τους στον ΕΟΠΥΥ.

Επειδή:

Οι πάροχοι υγείας που είχαν σύμβαση με τα ασφαλιστικά ταμεία προ ιδρύσεως ΕΟΠΥΥ, αλλά δεν συνέχισαν να έχουν μετά την ίδρυσή του, δεν έχουν κωδικό για το θ-ά3ργ, και άρα δεν έχουν δυνατότητα να αποτυπωθούν/καταχωρηθούν οι απαιτήσεις τους, θα παρακαλούσαμε να διευκρινίσετε άμεσα το ζήτημα αυτό, ώστε να υπάρξει δυνατότητα καταβολής και από τους πιστοποιημένους ιατρούς.

Επίσης πως θα γίνει η αποτύπωση/καταχώρηση για τα ταμεία που δεν έχουν εκδοθεί ΑΠΥ από τους παρόχους υγείας, όπως επίσης και για όσους ιατρούς έχουν εν τω μεταξύ συνταξιοδοτηθεί.

Παρακαλούμε να διευκρινιστούν το συντομότερο δυνατόν τα ανωτέρω, καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια που θα διευκολύνει τους παρόχους υγείας των ασφαλιστικών ταμείων που εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ, και δεν είναι σήμερα συμβεβλημένοι.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ