2012-11-20 17:03:32
Φωτογραφία για Εριξαν μπουνιά σε καθηγητή και επιτέθηκαν σε φοιτητές γιατί μάζευαν τα σκουπίδια στο ΑΠΘ
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο ΑΠΘ.

Χθες το μεσημέρι, ενώ ομάδα φοιτητών μάζευε τα σκουπίδια στο τμήμα της Θεολογικής μετά από πρωτοβουλία που ανέλαβε η καθηγήτρια της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου, Δήμητρα Κούκουρα, δέχθηκε επίθεση από άλλους φοιτητές που ανήκουν σε ακραίους πολιτικούς χώρους.

Μάλιστα όπως επιβεβαίωσε στο Newsit η καθηγήτρια κυρία Κούκουρα, την ώρα που τα παιδιά της Θεολογικής δέχονταν επίθεση, χτυπήθηκε μια φοιτήτρια την οποία έσπευσε να προστατέψει ενας καθηγητής που είχε ακούσει τη φασαρία.

Οι ταραξίες, όχι όλοι φοιτητές, μόλις άκουσαν τον καθηγητή να λέει "στους αγώνες δε χτυπάμε γυναίκες" έφαγε μπουνιά από ένα άτομο.

Στη συνέχεια οι ταραξίες πήραν τους σάκους με τα σκουπίδια που είχαν μαζέψει οι φοιτητές με την καθηγήτρια και τα έριξαν τόσο στο εσωτερικό του κτιρίου της Θεολογικής, όσο και στον αύλιο χώρο, φωνάζονας πως σημασία έχει η απεργία και η διαφύλαξη των δικαιωμάτων των απεργών.

Στη συνέχεια, προφανώς περήφανοι για την πολύ δημοκρατική συμπεριφορά τους και τη "μαγκιά" τους αποχώρησαν αφήνοντας πίσω τους βρωμιά και δυσωδία.

Τα παιδιά της Θεολογικής μάζεψαν πάλι τα σκουπίδια καθώς όπως λένε δεν είναι θέμα μόνο αισθητικής αλλά πρόκειται για μια υγειονομική βομβα που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία όλων. Και των φοιτητών και των καθηγητών και απεργών.

Φωτό από τον 1ο όροφο της Θεολογικής του ΑΠΘ όπου οι φοιτητές μάζεψαν τα σκουπίδια
newsit.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ