2012-11-20 17:06:12
Φωτογραφία για Δημοσιοποίηση περιουσιακών στοιχείων από Αναστασιάδη, Λιλλήκα ζητά το ΑΚΕΛ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης διερωτήθηκε σήμερα κατά πόσο οι υποψήφιοι Πρόεδροι Νίκος Αναστασιάδης και Γιώργος Λιλλήκας είναι τελικά τόσο δύσκολο να καταθέσουν στην δημοσιότητα τα περιουσιακά τους στοιχεία, όπως έκανε ο υποψήφιος Πρόεδρος Σταύρος Μαλάς.

Σε δηλώσεις του στη Βουλή και αφού υπενθύμισε ότι ο Σταύρος Μαλάς έχει προχωρήσει στη δημοσιοποίηση, εδώ και μερικές βδομάδες, της περιουσιακής του κατάστασης, αναφέροντας ότι «η καινοτόμα και πρωτοποριακή πρωτοβουλία του κ. Μαλά, προάγει τη διαφάνεια και την αξιοπιστία στην πολιτική ζωή, σε μια περίοδο που οι πολίτες στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης ολοένα και περισσότερο αμφισβητούν και απαξιώνουν τόσο την πολιτική όσο και τα πολιτικά πρόσωπα», ο κ. Λουκαΐδης δήλωσε ότι «πράξεις όπως αυτή του Σταύρου Μαλά αποκαθιστούν την εμπιστοσύνη στους θεσμούς, αφού εκφεύγουν από το επίπεδο των θεωρητικών και μόνο διακηρύξεων για διαφάνεια, η οποία πρέπει να χαρακτηρίζει την πολιτική ζωή και ειδικότερα όσων κατέχουν ή διεκδικούν πολιτειακά αξιώματα».


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ ανέφερε πως παρά την έκφραση της ετοιμότητας από πλευράς των κ.κ. Αναστασιάδη και Λιλλήκα να ακολουθήσουν τον δρόμο που άνοιξε με την ενέργεια του ο Σταύρος Μαλάς, «ουδέν έπραξαν μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε».

«Διερωτόμαστε τι κρύβεται πίσω από αυτή την αργοπορία που παρατηρείται στην υλοποίηση της δέσμευσης τους. Είναι τελικά τόσο δύσκολο να καταγράψουν και να καταθέσουν στην δημοσιότητα τα περιουσιακά τους στοιχεία;» πρόσθεσε καταλήγοντας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ