2012-11-20 21:33:07
Φωτογραφία για Επιχειρηματική αποστολή στο Κατάρ
Επίσκεψη στο Κατάρ θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για να προβάλει τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, δήλωσε  εκπρόσωπος της ελληνικής πρεσβείας στο Eμιράτο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο κ. Σαμαράς θα συναντήσει τον εμίρη και τον πρωθυπουργό του Κατάρ για να συζητήσει δυνατότητες επενδύσεων, συμπεριλαμβανομένης και της μετοχικής συνεργασίας σε υπό ιδιωτικοποίηση εταιρείες.

«Σίγουρα θα συζητήσουν για (πιθανές) επενδύσεις του Κατάρ στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο βασικός στόχος του ταξιδιού» είπε.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν οι διευθύνοντες σύμβουλοι των δύο μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών, της Εθνικής και της Alpha Bank.

Άλλοι τομείς επενδύσεων που θα αποτελέσουν αντικείμενο συζητήσεων είναι η ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, όπως το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, υποψήφιος επενδυτής για το οποίο είναι το κρατικό επενδυτικό κεφάλαιο του Εμιράτου, Qatar Holding.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από 15 ελληνικές εταιρίες, όπως η Aegean Airlines, η Χαλυβουργική και η ΔΕΠΑ. Θα συζητηθεί επίσης το πώς θα μπορούν ελληνικές εταιρίες να συμμετάσχουν σε έργα υποδομής στο Κατάρ.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ