2012-11-20 23:51:03
Φωτογραφία για Κλειστή αύριο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Κλειστή θα μείνει αύριο, Τετάρτη, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μετά από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους υπαλλήλους της που υπάγονται στη ρύθμιση της διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με ψήφισμα... που υιοθέτησε κατά πλειοψηφία το Συμβούλιο, η Περιφέρεια ζητά την εξαίρεση των εν λόγω υπαλλήλων από το μέτρο της διαθεσιμότητας και υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό στην Περιφέρεια, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις σε αυτόν τον τομέα.

Την αναστολή της λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου σε βάθος χρόνου ζήτησε, από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ο Γιώργος Πασχαλίδης ενώ ο επικεφαλής της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη» Μιχάλης Τρεμόπουλος σχολίασε ότι μία μέρα κλείσιμο της Περιφέρειας δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα. Επ αόριστον κλείσιμο ζήτησε και ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος ενώ οι εκπρόσωποι των παρατάξεων Γιάννης Ζιώγας, Αντώνης Δράγας, Γιάννης Κούτρας και Κώστας Μπούμπας εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους.

Σημειώνεται ότι η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων αποφάσισε να πραγματοποιήσουν απεργία την ερχόμενη Παρασκευή, και να δρομολογήσουν επαφές με άλλα σωματεία της Κεντρικής Μακεδονίας που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις αλλά και να καταγγείλουν τις διοικήσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΟΣΥΑΠΕ που, όπως τόνισαν, αδρανούν σε ό,τι αφορά στη διοργάνωση κινητποιήσεων.

agelioforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ