2012-11-20 23:47:06
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΚΕ
Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προπόνηση του Ολυμπιακού στην Veltins Arena και όπως όλα δείχνουν τελικά θα χρησιμοποιηθεί δίδυμο Κοντρέρας-Μανωλά και Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός έκανε μία δυνατή προπόνηση στο γήπεδο της Σάλκε, το οποίο προκάλεσε το θαυμασμό των ανθρώπων της ομάδας για τις ανέσεις, τους χώρους και τις γενικότερες εγκαταστάσεις.

Το ευχάριστο ήταν ότι δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο, με τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ να κάνει δίτερμα δείχνοντας κάποιες από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα. Στο κέντρο της άμυνας δοκίμασε Κοντρέρας και Μανωλά, ενώ για τη μεσαία γραμμή και την επίθεση δεν θέλησε να δείξει τις σκέψεις του.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι με Κάρολ, Τοροσίδη, Χολέμπας, Μανωλά, Κοντρέρας, Μοντέστο, Μανιάτη, Γκρέκο, Αμπντούν, Μασάντο, Μήτρογλου.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κάρολ. Δεξιά στην άμυνα ο Τοροσίδης, στο κέντρο της οι Κοντρέρας και Μανωλάς και αριστερά ο Χολέμπας. Στον άξονα θα είναι οι Μοντέστο, Μανιάτης και Γκρέκο με τους δύο πρώτους να έχουν περισσότερο τον ρόλο των αμυντικών χαφ και τον Ιταλό πιο μπροστά τους. Αριστερά θα είναι ο Αμπντούν, δεξιά ο Μασάντο και στην κορυφή ο Μήτρογλου.


Υποψήφιοι επίσης είναι και οι Σιόβας, Φουστέρ, Τζιμπούρ, αλλά, όπως έχουμε αναφέρει ξανά ο Ζαρντίμ αρέσκεται στις εκπλήξεις και μέχρι την τελευταία στιγμή αγνοούνται οι οριστικές επιλογές του.

Ο Ολυμπιακός σε κάθε περίπτωση είναι πανέτοιμος να κάνει πραγματικότητα αυτό που... συνομολόγησαν στη συνέντευξη τύπου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο Κώστας Μήτρογλου. Να πάρει αποτέλεσμα, να πάει για την πρόκριση στους ''16'' του Τσάμπιονς Λιγκ και να... "τρελάνει" τους οπαδούς του, διαφημίζοντας για ακόμα μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι οπαδοίτων ερυθρόλευκων θα έχουν εντονότατη παρουσία στην αρένα του Γκέλζενκίρχεν. 5000 ερυθρόλευκος λαός θα φωνάζει για τον πρωταθλητή Ελλάδας. Οι περισσότεροι θα καταφτάσουν από διάφορα σημεία της Γερμανίας. Η άφιξή τους αναμένεται το πρωϊ. 3500 εξ αυτών θα καταλάβουν το ένα πέταλο κι οι υπόλοιποι θα είναι διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ