2012-11-21 10:50:04
Φωτογραφία για ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
Χωρίς το παραμικρό περιθώριο για ξεκούραση και ανάσες ο Ολυμπιακός ξεκίνησε χθες (20/11) την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Εφές Αναντόλου.

Οι ερυθρόλευκοι, που στον τελευταίο αγώνα για την 6η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ πέρασαν εύκολο απόγευμα στο ΣΕΦ με αντίπαλο την Καβάλα, συγκεντρώνονται πλήρως στις απαιτήσεις της δύσκολης αποστολής που έχουν μπροστά τους κόντρα στους Τούρκους, θέλοντας να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που έχουν το τελευταίο διάστημα με τις επιτυχίες κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο και Κάχα Λαμποράλ.

Παράλληλα, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα καλούνται να αντεπεξέλθουν και της κόπωσης που φέρνουν οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε μία εβδομάδα καλούνται να δώσουν τρεις αγώνες, αφού το ματς με την Καβάλα ακολουθούν αυτά με την Εφές Αναντόλου την Πέμπτη (22/11) και τον Κολοσσό Ρόδου την Κυριακή (25/11), ενώ την προηγουμένη (24/11) θα έχει μεσολαβήσει το ταξίδι στη Ρόδο.

Παρά τη σχετική κούραση που επιφέρουν οι αλλεπάλληλες υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος όχι απλώς να αντεπεξέλθει, αλλά και να διατηρήσει τον καλό αγωνιστικό ρυθμό που έχει πιάσει το τελευταίο διάστημα και το έδειξε στους αγώνες του με την Αρμάνι στην Ιταλία και την Κάχα στη Βιτόρια. Απερίσπαστος μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών από τις προπονήσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα αναβολή με Ψωμιάδη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα αναβολή με Ψωμιάδη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ