2012-11-21 10:56:31
Φωτογραφία για Άφησε τον ΣΚΑΪ ο Μαρινάκης και πάει για ALTER
Συγκεκριμένα, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ενέκρινε την μεταβίβαση του 12,9% των μετοχών της εταιρείας Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις του ομίλου ΣΚΑΙ από τον Ευάγγελο Μαρινάκη στον Ιωάννη Αλαφούζο έναντι 5.100.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του κου Μαρινάκη στο σχήμα αναμένεται να πάρει ο γνωστός εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγινε γνωστό στο διαδίκτυο ότι προέκυψαν από τη συνάντηση των ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ με τον πρόεδρο του ΔΣ της εταιρείας του καναλιού ALTER, Ευ. Γκότση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμενεται να κινηθεί για την απόκτηση μεγάλου μεριδίου του μετοχικού κεφαλαίου του σταθμού.

Ο πληθωρικός πρόεδρος του Ολυμπιακού και μεταξύ άλλων και κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη και ο πατέρας του Μιλτιάδης Μαρινάκης ήταν πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στα τέλη της δεκαετίας του 80′ και άνθρωπος του Κων/νου Μητσοτάκη.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εδώ και καιρό κάνει επιχειρηματικές κινήσεις στον χώρο των ΜΜΕ. Απέκτησε την καθημερινή free press εφημερίδα Metro και το «Καρφί», ανέλαβε την χρηματοδότηση της νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας «Παραπολιτικά» και πληροφορίες κάνουν λόγο ότι «καλοβλέπει» την απόκτηση του ραδιοφωνικού σταθμού Flash. Από τις κινήσεις του γίνεται φανερό ο ρόλος που επιδιώκει να παίξει σε μια συγκυρία που οι πολιτικές ανακατατάξεις είναι μεγάλες και η επόμενη μέρα επιφυλάσσει ένα νέο πολιτικό σκηνικό.

Πηγή: alterthess.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ