2012-11-21 11:42:50
Φωτογραφία για Τσέλσι: Παρελθόν ο Ντι Ματέο
Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο πλήρωσε το μάρμαρο για την ήττα της Τσέλσι από την Γιουβέντους και αποτελεί παρελθόν από τους "μπλε".

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόλυση του προπονητή Ρομπέρτο Ντι Ματέο, του προπονητή που την οδήγησε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ήττα από την Γιουβέντους και το φάσμα του αποκλεισμού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ανάγκασαν την διοίκηση της Τσέλσι να λύση την συνεργασία της με τον Ιταλό προπονητή.

Η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου αναφέρει σχετικά: "Η Τσέλσι έλυσε την συνεργασία της με τον προπονητή Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Οι πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας και τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και το διοικητικό συμβούλιο όπως και ο ιδιοκτήτης αισθάνονται ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές ώστε ο σύλλογος να παραμείνει σε σωστή πορεία καθώς οδεύουμε σε κομβικό σημείο της σεζόν.

Ο σύλλογος αντιμετωπίζει της προκλήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και της Πρέμιερ Λιγκ ενώ βρίσκεται μέσα σε τρεις ακόμα διοργανώσεις. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους.


Ο ιδιοκτήτης και το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστούν τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο για όσα έκανε στον σύλλογο από τον περασμένο Μάρτιο που ανέλαβε. Ο Ρομπέρτο μας οδήγησε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και το 7ο Κύπελλο Αγγλίας.

Δεν θα ξεχάσουμε την συνεισφορά του στην ιστορία του συλλόγου και πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο νέος προπονητής της ομάδας θα ανακοινωθεί σύντομα". Ο Ρομπέρο Ντι Ματέο είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ