2012-11-21 11:51:11
Φωτογραφία για 5 tips για να περνάς καλά με… 2 γυναίκες!
Σου αρέσει να ζεις επικίνδυνα και δεν έχεις πρόβλημα να έχεις δύο παράλληλες σχέσεις. Είτε τις… αγαπάς και τις δύο, είτε είσαι εθισμένος στο σεξ μαζί τους, είτε απλά… έτσι σου αρέσει, το γεγονός είναι ένα: Θα πρέπει να φυλάς τα νώτα σου!

Διάβασε μερικά tips για να καταφέρνεις να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον Αζόρ χορτάτο!

5. Στα ίδια μέρη δεν θα ξαναβρεθούμε

Είναι μεγάλο λάθος να ξέρει μια γυναίκα με την οποία κάνεις απλά σεξ, το στέκι σου. Πόσο μάλλον, να το ξέρουν οι δύο γυναίκες με τις οποίες κάνεις σεξ! Γιατί έτσι, δεν είναι μακριά ο καιρός που θα μπεις και θα τις δεις να πίνουν καφέ και να συζητάνε τρόπους εκδίκησης!

Θα πρέπει να ελίσσεσαι σαν χέλι, να μην σε ξέρει κανείς στους χώρους που τις βγάζεις και πάντα, μα πάντα, να είσαι αόρατος!

4. Σε έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω

Είναι εντελώς κουτό και ανόητο να είσαι με δύο γυναίκες που βρίσκονται στον ίδιο εργασιακό χώρο ή από την ίδια σχολή. Αλλιώς, θα δεις την ιστορία σου να γίνεται αστικός μύθος, βιβλίο, ταινία, όσο εσύ θα είσαι καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου! Φρόντισε τα σπίτια τους να είσαι σε απόσταση τουλάχιστον 20 χιλιομέτρων, να έχουν διαφορετικά γούστα στη διασκέδαση. Άλλωστε, μόνο έτσι έχει αξία να είσαι ταυτόχρονα με δύο γυναίκες!


3. Μια την ημέρα

Για τη δική σου ασφάλεια, καλό θα ήταν να μην βλέπεις και τις δύο την ίδια ημέρα. Οι γυναίκες μπορούν να μυρίσουν την άλλη πάνω σου, από απόσταση μέτρων, το ξέρεις… Και φυσικά, πάντα θα υπάρχει μια τρίχα της άλλης πάνω σου – οι τρίχες ανέκαθεν ήταν σύμμαχοι των γυναικών! Φρόντισε λοιπόν να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες για ενοχοποιητικά στοιχεία επάνω σου. Μία γυναίκα την ημέρα, ντουζάκι και αλλαγή ρούχων, είναι η καθημερινότητα του παράνομου εραστή.

2. Home alone

Πες πως ζεις με την κατάκοιτη μητέρα σου. Πες πως ζεις με ένα συγκάτοικο σαν κι εκείνο του Χιού Γκραντ στο «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ». Πες οτιδήποτε φτάνει να τις κρατήσεις μακριά από το σπίτι σου. Οι γυναίκες κάνουν ό,τι και τα σκυλιά. Για να διασφαλίσουν πως κάτι τους ανήκει, αφήνουν εκεί κάτι δικό τους… Οι γυναίκες την οδοντόβουρτσα ή κάποιο αξεσουάρ, ο σκύλος τα ούρα του!

1.Κράτα σημειώσεις

Είναι αλήθεια πως δύσκολα θυμάσαι ονόματα φίλων της, δεν μπορείς να τα συνδυάσεις με πρόσωπα, πόσο μάλλον με επαγγέλματα. Γίνε… Έβαλντ Λίνεν και μετά από κάθε γνωριμία ή συνάντηση, σημείωνε στο σημειωματάριο. Έτσι θα θυμάσαι ό,τι σου είναι χρήσιμο για την καθεμία, αλλά και για τις παρέες της.

Εσύ από την άλλη, φρόντισε να μην μιλάς πολύ για την προσωπική σου ζωή. Γίνε καλός ακροατής, άλλωστε αυτό το λατρεύουν οι γυναίκες. Να την ακούς, να τη συμβουλεύεις και θα είστε και οι δύο ευχαριστημένοι, για τους δικούς σας λόγους!

ΠΗΓΗ: tuned.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ