2012-11-21 14:16:23
Φωτογραφία για ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ : Ο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα γνωρίζει… πολλά για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού και αναλύει στο "woop.gr" το ματς με την Σάλκε.

Αναλυτικά Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα έχει αγωνιστεί σε πολλά ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Champions League και είναι από τους παίκτες που γνωρίζουν καλά πως πρέπει να χειριστούν οι ερυθρόλευκοι, ματς όπως αυτό με τη Σάλκε.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι η ομάδα του Ζαρντίμ προέρχεται από δύο νίκες με την Μονπελιέ και είναι σε καλή κατάσταση αλλά χρειάζεται προσοχή, καθώς οι δύο ομάδες (Σάλκε και Μονπελιέ) δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Ο «Λούτσι» είπε ότι ένα γρήγορο γκολ μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή η γερμανική ομάδα, καθώς είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και έχει έμπειρους παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσιάνο για το ματς του Ολυμπιακού με την Σάλκε:


Για το ματς με την Σάλκε και που μπορεί να κριθεί: «Αυτό το ματς είναι από τα πιο κρίσιμα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Μετά από δύο νίκες με την Μονπελιέ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει να συνεχίσει εξίσου δυναμικά και να μην χάσει, για να έχει ελπίδες στο ματς με την Άρσεναλ.

Πάντως, θα πρέπει να προσεχτεί πολύ η Σάλκε καθώς δεν έχει καμία σχέση με την Μονπελιέ. Οι Γερμανοί παίζουν πιο παθιασμένο και σκληρό ποδόσφαιρο».

Για το αν ένα γκολ νωρίς μπορεί να αλλάξει την εικόνα του ματς: «Ένα γκολ νωρίς, όπως με την Μονπελιέ, μπορεί να αλλάξει την εικόνα του ματς και σίγουρα να δώσει προβάδισμα στον Ολυμπιακό για τη συνέχεια.

Η Σάλκε θα βγει μπροστά και ο Ολυμπιακός μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να πετύχει ένα δεύτερο γκολ.

Πάντως, πρέπει να είναι προσεκτικοί, γιατί η Σάλκε έχει παίκτες όπως ο Φαρφάν και ο Χούντελαρ οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά».

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού που μπορούν να κάνουν τη διαφορά: «Ο Μήτρογλου και ο Τζιμπούρ στην επίθεση, αλλά και ο Αμπντούν είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να τους εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός.

Πάντως, χρειάζεται ηρεμία, καθώς άλλο η Ελλάδα και άλλο το Champions League. Πρέπει να μην αιφνιδιαστεί από την Σάλκε και να εκμεταλλευτεί και την καλή φόρμα του Χολέβας από τα αριστερά, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Και μία πρόβλεψη: «Μακάρι να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη. Η πρόβλεψη είναι δύσκολη. Πάντως ο προσεκτικός Ολυμπιακός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και εύχομαι να το κάνει…»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ