2012-11-21 15:00:15
Φωτογραφία για Μυστικά ομορφιάς… για να φαίνεστε ξεκούραστες μετά από ξενύχτι!
Το αποξηραμένο δέρμα και οι μαύροι κύκλοι μαρτυρούν… το χθεσινό ξενύχτι! Τα σημάδια από το «χαλαρό» ποτάκι», που τελείωσε τις πρωινές ώρες, φαίνονται ξεκάθαρα στο πρόσωπό σας, και κυρίως στο βλέμμα σας. Πώς μπορείτε όμως να ανανεώσετε τη λάμψη σας, ειδικά όταν έρχεται η ώρα της δουλειάς; Μην πανικοβάλλεστε! Υπάρχουν τρόποι που μπορούν να «κρύψουν» την έλλειψη ύπνου και να σας μετατρέψουν σε ξεκούραστες Καθαρισμός προσώπου… ένα βασικό βήμα

Το πρώτο βήμα είναι να εξαφανίσετε όλα τα «σημάδια» του πάρτυ, αλλά και του χθεσινού μακιγιάζ. Αφού καθαρίσετε το πρόσωπό σας, δοκιμάστε να προχωρήσετε σε μια απολέπιση με scrub, το οποίο θα επαναφέρει την κυκλοφορία του αίματος και θα σας προσφέρει ένα φυσικό ροζ χρώμα. Για τελείωμα, ξεπλυθείτε με κρύο νερό, το οποίο θα ανανεώσει το δέρμα σας στο έπακρον.

Βαμβάκι με τσάι πάνω στα μάτια

Πάρτε μερικά πομ-πον και τοποθετήστε τα μέσα σε κρύο τσάι ή παγωμένο νερό και αφήστε τα για πέντε λεπτά πάνω στα μάτια σας
. Πολλές γυναίκες δοκιμάζουν να βάλουν φέτες από αγγούρι, αλλά αυτό το υλικό μειώνει σε περισσότερο χρόνο το πρήξιμο των ματιών. Αντίθετα, το τσάι περιέχει λίγη ποσότητα καφεΐνης που συμβάλλει στο να απομακρυνθεί το υγρό που συγκεντρώνεται στο μάτι. Στο τέλος, ρίξτε μέσα στο μάτι σας μερικές σταγόνες… που θα ξεκουράσουν το βλέμμα σας!

Μακιγιάζ και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια

Αγοράστε ένα κονσίλερ μέχρι δυο τόνους πιο ανοιχτό από το δέρμα σας, ώστε να απομακρύνετε τους μαύρους κύκλους και το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και λαμπερό. Απλώστε το πάνω στους μαύρους κύκλους και ταμποναριστά περάστε από πάνω λίγο φον ντε τεν. Προσοχή! Μη δοκιμάσετε σκιές με φανταχτερά χρώματα και περλέ υφές, αλλά εκμεταλλευτείτε τη μάσκαρα και τις ματ απαλές σκιές. Τέλος αποφύγετε το βαρύ μέικ-απ και τα ματ κραγιόν, γιατί αναδεικνύουν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σας. Αντίθετα βάλτε ρουζ, λίπ-γκλος και ένα λευκό μολύβι!

Πετσέτα με κρύο νερό και λεμόνι στο πρόσωπο

Πέρα από τα μάτια, το δέρμα του προσώπου μετά από ένα ξενύχτι φαίνεται «κουρασμένο». Για να διώξετε από πάνω σας το πρήξιμο, βάλτε σε ένα ποτήρι κρύο νερό και λίγο χυμό από λεμόνι και απλώστε το πάνω σε μια πετσέτα. Αργότερα, τοποθετήστε την πάνω στο πρόσωπό σας για δέκα λεπτά και επαναλάβετε τη διαδικασία για ακόμα μια φορά. Στο τέλος, βάλτε την κρέμα ματιών και προσώπου στο ψυγείο και μετά από δέκα λεπτά… απλώστε την στο πρόσωπό σας.

Μαλλιά μπερδεμένα και με μυρωδιά καπνού

Για μαλλιά που δεν ξεμπερδεύονται εύκολα, το σπρέι σιλικόνης κάνει θαύματα! Ψεκάστε το πάνω στα μαλλιά σας και κάντε ένα ελαφρύ μασάζ. Όσον αφορά όμως τα μαλλιά που μυρίζουν τσιγάρο, πασπαλίστε τα με λίγη μαγειρική σόδα με γυρισμένο το κεφάλι και βουρτσίστε τα μέχρι να φύγει η άσπρη σκόνη. Αργότερα, απλώστε ένα σπρέι για τα μαλλιά… και είστε έτοιμες για δουλειά!

Απολέπιση με ακτινίδιο και μάσκα ματιών από πατάτα

- Πολτοποιήστε ένα ακτινίδιο, δυο κουταλιές γιαούρτι, μια κουταλιά νερό (βρασμένο με ξύσμα πορτοκαλιού), μια κουταλιά αμυγδαλέλαιο και μέλι και μια κουταλιά θρυμματισμένα αμύγδαλα. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο και το λαιμό και τρίψτε το κυκλικά για να απορροφηθεί από το δέρμα. Ύστερα, ρίξτε κρύο νερό πάνω στην περιοχή.

- Βράστε μια πατάτα και πολτοποιήστε την στο μπλέντερ. Ρίξτε μέσα λίγο γάλα και απλώστε το κάτω από τα μάτια σας… και οι μαύροι κύκλοι θα εξαφανιστούν σε χρόνο ρεκόρ!

 

 Λιάνα Γεωργουλοπούλου

http://www.flowmagazine.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ