2012-11-24 12:36:12
Φωτογραφία για ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Η ικανοποίηση είναι διάχυτη, μετά τη νίκη επί της Εφές Αναντόλου, στον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας εφησυχάζει.

Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πως εύκολα μπορεί να γκρεμιστεί ό,τι καλό έχει χτιστεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες εάν υπάρξει χαλάρωση και σταματήσει η σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά. Οι ερυθρόλευκοι είναι απαραίτητο να αποκτήσουν διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοσή τους και προς αυτό το σημείο δουλεύει το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών.

Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη κατεβάσει τους τόνους κι έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή τους, που είναι αύριο (25/11, 13.00) στο Βενετόκλειο κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, για την 7η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Το... ασυνήθιστο της ώρας, αλλά και το γεγονός πως οι νησιώτες διαθέτουν αξιόλογο ρόστερ, συν του ότι «καίγονται» για την κατάκτηση του ροζ φύλλου μετά τα τελευταία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματά τους, ανεβάζει την επικινδυνότητά τους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα πρέπει να δείξουν αυξημένη προσοχή για να επιστρέψουν με το «διπλό», παίζοντας σοβαρά και συγκεντρωμένα και στα σαράντα λεπτά του αγώνα.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ