2012-03-23 21:42:04
Φωτογραφία για 48 φοιτητές του ΑΠΘ, συμμετέχουν στην παρέλαση των Ομογενειακών Ενώσεων
Την ώρα που εμείς εδώ στήνουμε ...κάλπες για το εάν πρέπει να γίνονται ή όχι παρελάσεις,  48 φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ... συμμετέχουν στη μεγάλη παρέλαση των Ομογενειακών Ενώσεων που πραγματοποιείται την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012, με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της Εθνεγερσίας

Οι διοργανωτές του εορτασμού της επετείου υποδέχτηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τη συμμετοχή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς είναι η πρώτη φορά που το Ίδρυμα εκπροσωπείται στην παρέλαση.

Να σημειωθεί ότι οι φοιτητές μεταβαίνουν στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκπαιδευτικής εκδρομής που πραγματοποιείται, με δικά τους έξοδα, στο πέμπτο έτος της φοίτησής τους.

Η καρδιά μιας χώρας και η σημαία της ανεμίζουν εκεί που το αισθάνονται οι καρδιές των ανρθώπων της!

Οι εξέδρες των επισήμων προκαλούν αντιπαραθέσεις, τα αισθήματα που τρέφεις για τη χώρα σου όμως τα μοιράζεσαι μόνο με όσους το αξίζουν Α, και μια επισήμανση!

Στη Θεσσαλονίκη για μία ακόμη φορά η εξέδρα των επισήμων είναι στημένη ακριβώς κάτω από το πολυτελές κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Προξενείο της Γερμανίας. Θα μπορούσε ίσως η εξέδρα των επισήμων να στηθεί λίγο πιο πέρα και η παρέλαση να ολοκληρωθεί ή να ξεκινήσει ένα οικοδομικό τετράγωνο πιο πριν, αντί να δαπανώνται επιπλέον χρήματα για την αυστηρότερη φρούρηση του χώρου!stelinarum.blogspot.com 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ