2012-03-23 23:20:04
Φωτογραφία για Θεωρώ ότι είμαι άπειρη στο σεξ...
«Θεωρώ ότι είμαι πολύ άπειρη και αρκετά άσχετη σε αυτό το σπορ... Για αυτό ίσως και δεν είμαι καλή. Βέβαια, δεν ξέρω πώς με βλέπει ο άλλος στο κρεβάτι». Τάδε Έφη η Τζούλια Αλεξανδράτου, αρχηγός του Πανελλήνιου Κόμματος των Αγανακτισμένων και Οικολόγων Ελλάδος (Π.Κ.Α.Ο.Ε) σε συνέντευξή της στο περιοδικό Πλεϊμπόι.

Η φέρελπις πολιτικός που μπορεί να είναι....άπειρη στο σεξουαλικό τομέα, όχι όμως στον πολιτικό είναι έτοιμη να θυσιαστεί προκειμένου να σώσει τη χώρας μας από την οικονομική κρίση. «Όσο επώδυνο κι αν ήταν, θα πήγαινα...με τη Μέρκελ» δηλώνει η αρχηγός του Π.Κ.Α.Ο.Ε τονίζοντας ότι θα έκανε τα πάντα για την πατρίδα της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μάλιστα όπως κάθε κόμμα που σέβεται τον εαυτό του προχώρησε σε προεκλογική συνεργασία με τον Δημοσθένη Βεργή προκειμένου να ενισχύσει το συνδυασμό της.

Και μπορεί βέβαια να έχει επικεντρωθεί στην πολιτική, η Τζούλια όμως δεν ξεχνά και τους άντρες. Και δίνει τη δική της απάντηση στο γνωστό ερώτημα για το εάν το μέγεθος μετράει; «Το μεγαλύτερο εργαλείο είναι αυτό που έχει μέσα στο παντελόνι του. Πόσο υποκρίνονται όλες αυτές που λένε ότι το μέγεθος δεν μετράει! Ο άνδρας πρέπει να είναι υπερμεγέθης»
GreekzNews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ