2012-03-24 05:03:53
Φωτογραφία για Αυτή είναι η καθημερινότητα ενός Αθηναίου πολίτη..Καταγγελία,κάλεσμα ...κατοίκων του κέντρου...
Διαβάστε την παρακάτω καταγγελία και θα καταλάβετε γιατί ο κόσμος του κέντρου των Αθηνών γύρισε και συνεχίζει να γυρίζει την πλάτη σε αριστερά,πασόκ και ΝΔ...

Μερικοί λένε πως ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα των αδυνάτων...Τελικά όμως ποιοι είναι οι αδύνατοι στο κέντρο της Αθήνας?

Διαβάστε το και θα καταλάβετε Οτι πρεζόνι και έμπορος κυκλοφορεί στην πόλη τριγυρνά Ηπείρου,Αριστοτελους,Αχαρνών,Μακεδονίας,Στουρνάρη κλπ.

Απλή περιγραφή της καθημερινότητάς μου:

 Βγαίνω απ το σπίτι,βλέπω 4-5 ζόμπι,που χουν απλώσει τον τραχανά τους στα σκαλιά της εισόδου. Τους διώχνω.

Κάποιοι φεύγουν,άλλοι αρχίζουν την παραμύθα,κάποιοι τσαμπουκαλεύονται και απειλούν τη ζωή μου βρίζοντας χυδαία. (Πώς τη λένε την νέα ουσία με το μπουκαλάκι και το 'γλυφιτζούρι' ξέρεις;)

Θραύση κάνει.

Οι ίδιοι λένε ότι είναι ότι χειρότερο υπάρχει.

Τους κάνει επιθετικούς.(Από πού ήρθε αυτό;) Τις περισσότερες φορές καλώ το 100.


Έρχεται.

Δεν κυνηγάει κανέναν -αν και οι ώρες του πάρε δώσε είναι πασίγνωστες.

Περπατώ στα γυαλιά απ τα σπασμένα παράθυρα των πέριξ αυτοκινήτων και φεύγω.

Μετά,κάποιος άλλος κάτοικος φεύγει απ το σπίτι του και η ιστορία επαναλαμβάνεται ασταμάτητα.

Συν τα μαχαιρώματα μεταξύ των τοξικομανών και εναντίον μας,τις κλοπές,τις επιθέσεις και τις φασαρίες.Πρόσθεσε τους λαθραίους και τις συμμορίες τους και έχουμε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ..

Σήμερα ήρθε περιπολικό απ τον Ασπρόπυργο(!),προφανώς αυτοί που ήρθαν για την παρέλαση. Λυπάμαι τα παιδιά που πηγαινοέρχονται ευνουχισμένα απ τους 'ανωτέρους' τους.

Πλέον,κλείνουμε το δρόμο κάθε απόγευμα,αν και ο Ελλην κατάντησε μέγας χέστης,παρτάκιας και αναίσθητος και περιμένει να του λύσουν άλλοι το πρόβλημα.

50 αηδιασμένοι άνθρωποι ταλαιπωρούμε τους συμπολίτες μας-και ζητώ συγνώμη γι αυτό- αλλά είμαστε σε απόγνωση,αφημένοι στην μοίρα μας χωρίς συμπαράσταση από κανέναν-μας ζητούνται βέβαια φόροι και εισφορές.

Εσκασαν μύτη και τα ματ σήμερα .Εχεις και τους συν-αρχικούς να εναντιώνονται και σ αυτό.Τότε γιατί οι ίδιοι τους έδιωξαν απ τα Εξάρχεια;

Η επόμενη συνάντησή μας είναι τη Δευτέρα.

Κάνω πρόσκληση κάλεσμα σε όποιον κάτοικο του κέντρου αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα να έρθει και να σταθεί δίπλα μας.
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ