2012-03-24 13:10:04
Φωτογραφία για «Σήμερα, κάποια σαν την Ελένη θα κοβόταν αμέσως»
Κατά τη διάρκεια των οντισιόν του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» στη Θεσσαλονίκη, η κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια Για Σπίτι» συνάντησε τον Βαγγέλη Περρή.

Ο κριτής του show του ANT1, που έχει αρκετές φορές εκφραστεί με καυστικό τρόπο για την Ελένη Μενεγάκη, ρωτήθηκε αν, κατά την άποψή του, στην οικοδέσποινα της εκπομπής «Ελένη» θα ταίριαζε μια βραδινή εκπομπή. «Το βραδινό σόου έχει άλλους ρυθμούς. Δεν μπορεί να είναι τόσο χαλαρό, όσο είναι μια μεσημεριανή εκπομπή. Και το δυνατό σημείο της Μενεγάκη είναι η χαλαρότητα. Δηλαδή, μπορεί να πάρει μια συζήτηση και να την πάει αλλού ή ξαφνικά να αρχίσει να μιλάει με έναν τηλεθεατή. Νομίζω ότι δεν θα της πηγαίνει το βραδινό. Δεν θα της ταιριάζει» είπε.

Μάλιστα, στη συνέχεια συμπλήρωσε: « Όταν ξεκίνησε (την καριέρα της) ήταν τελείως αουτσάιντερ. Θυμάμαι ότι είχαν φέρει για αρχισυντάκτη και διευθυντή του όλου πειράματος τον Νίκο Μαστοράκη, ο οποίος είχε απηυδήσει (μαζί της)
. Γιατί ήταν μια χαμένη κοπέλα που είχε συνηθίσει να λέει τους αριθμούς στο τηλεπαιχνίδι “Mega Banka” και ξαφνικά έπρεπε να κάνει μια εκπομπή. Όταν κατάλαβε ότι η αδυναμία της να κάνει μια εκπομπή σαν τους υπόλοιπους είναι η δύναμή της, τότε άρχισε να πηγαίνει καλά. (…) Όταν άρχισε τον φόβο της να μην τον κρύβει, έγινε πολύ συμπαθής στον κόσμο. Είναι επίσης και πάρα πολύ όμορφη, κάτι που είναι τρομερό προτέρημα. Ο φακός μπορεί να τη δείχνει και να μην κάνει τίποτα άλλο. Και της έδειξε εμπιστοσύνη και ο σταθμός. Υπό σημερινές συνθήκες, ένα πρόσωπο σαν την Ελένη Μενεγάκη να εμφανιζόταν δυο μήνες και να κοβόταν από την εκπομπή, γιατί δεν “τα λέει”».
ΠΗΓΗ: yupi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ήταν στην Ισπανία η Σπυράκη?...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ήταν στην Ισπανία η Σπυράκη?...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ