2012-03-24 14:21:04
Φωτογραφία για Φωτεινή... άποψη!
Θράσος, προσβολή και έλλειψη σεβασμού είναι τα πιο επιεική σχόλια για την συμπεριφορά και τα λεγόμενα της Βουλευτού της Ν.Δ... και υπευθύνου του τομέα μεταναστών κυρίας Φωτεινής Πιπιλή.

Απαντώντας λοιπόν στα λεγόμενα της Δημάρχου Βοΐου κυρίας Ορφανίδου όπου υπάγεται και η Νεάπολη «ότι δεν θα δεχτούμε την υποβάθμιση της δικής μας περιοχής, για να αναβαθμίσει ο Υπουργός το κέντρο της Αθήνας, γιατί εκεί πολιτεύεται», στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και στο προσωπικό της Σαιντ , είπε μεταξύ άλλων: «Ποια είναι αυτή η κυρία Δήμαρχος με τις 22.000 κατοίκους; Προίκα της ή ιδιοκτησία είναι το στρατόπεδο κ.λ.π.»

Εγώ σαν απλός πολίτης της Δυτικής Μακεδονίας απευθύνω στην κυρία Βουλευτή, την κατοικοεδρεύουσα στην πέριξ του Κολωνακίου περιοχή, τα εξής ερωτήματα:

Ποιος ή ποιοι ευθύνονται για το ότι το Βόιο ερήμωσε και έφτασε να αριθμεί μόνο τόσους κατοίκους;

Ποιοι απαγόρευσαν προσοδοφόρες καλλιέργειες και ποιοί διέλυσαν την κτηνοτροφία;


Ποιοι με τη χρόνια αδιαφορία τους οδήγησαν μια ολόκληρη περιοχή σε πραγματικό αδιέξοδο;

Γνωρίζουν άραγε οι… επί χάρτου σχεδιάζοντας (και η κυρία Βουλευτής), ότι η περιοχή του Βοΐου είναι απ’ τις ομορφότερες και πιο πλούσιες σε έργα τέχνης, χωριά, γεφύρια, εκκλησίες και έχει ανάγκη τουριστικής προβολής και οικονομικής στήριξης;

Γνωρίζουν ότι αυτή η συγκεκριμένη περιοχή τροφοδότησε και τροφοδοτεί όλο τον κόσμο με το μεγαλύτερο ποσοτικά και ποιοτικά επιστημονικό δυναμικό και χάρη στη δική τους βοήθεια στέκεται ακόμη όρθια κόντρα στην αδιαφορία όλων των Κυβερνήσεων;

Το να σχεδιάζει και να προγραμματίζει η Κυβέρνηση με την σύμφωνη γνώμη φορέων και κατοίκων είναι θεμιτό. Το να προσπαθεί να «μεταθέσει» απλά ένα πρόβλημα της Αθήνας με προσέγγιση επιδερμική και τη λογική του φύγε κακό από τα μάτια μου εσπευσμένα και χωρίς καμιά οργάνωση, χωρίς τις κατάλληλες υποδομές και τις απαραίτητες συνθήκες διαβίωσης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης δείχνει προχειρότητα και έλλειψη σοβαρότητας.

Το να προσβάλει όμως ένα μέλος του Κοινοβουλίου έναν αιρετό άρχοντα και κατ’ επέκταση μια ολόκληρη ακριτική περιοχή είναι απρέπεια και επιστρέφεται Φοβάμαι όμως πως οι πολιτικοί εξακολουθούν να ζουν στο δικό τους κόσμο και να λειτουργούν με την δική τους ακαταλαβίστικη λογική.

Κι εγώ με πίκρα αλλά και χιουμοριστική διάθεση που μου προκαλεί η συμπεριφορά ορισμένων καταθέσω μία σκέψη:

Τα τυροκομικά προϊόντα των Γρεβενών δεν είναι αρκετά. Υπάρχουν όμως και πατάτες Πολύμηλου, ροδάκινα Βελβεντού, πιπεριές Φλωρίνης , μήλαΚαστοριάς και κάστανα Βοίου.

Μπορεί να χρειαστούν και μπορεί να πιάσουν… τόπο!fuitplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ
Οθόνη USB από την Toshiba
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οθόνη USB από την Toshiba
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ