2012-03-24 15:27:06
Φωτογραφία για Ο Λοβέρδος κατά της επιστροφής των διαγραφέντων
Εναντίον της επιστροφής των διαγραφέντων τάσσεται ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής, σημειώνοντας ότι... «υπάρχει οπωσδήποτε ανάγκη για συστράτευση, αλλά και για εμπέδωση του αισθήματος δικαιοσύνης απέναντι στους βουλευτές που πήραν την πατρίδα στους ώμους τους».

Δηλώνει προβληματισμένος για την οργή των πολιτών και για το πως θα καταγραφεί στις κάλπες, τονίζοντας: «Ασφαλώς με προβληματίζει το άσχημο κλίμα. Αλλά έχω εμπιστοσύνη τόσο στην πολιτική, όσο και στην κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στους πολίτες που θέλουν την Ελλάδα προσηλωμένη στην Ευρώπη και δεν θα ρισκάρουν με επιλογές που θα θέσουν σε κίνδυνο την θέση μας στην Ε.Ε και το ευρώ».

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο μετεκλογικών κυβερνητικών συμπράξεων σημειώνει: «Εμείς ως κεντροαριστερό κόμμα ασφαλώς προτιμούμε να συνεργαστούμε με δυνάμεις του ίδιου χώρου. Είμαστε σ' ένα ρευστό τοπίο και δεν έχει νόημα να συζητάμε για ποσοστά. Σημασία δεν έχει με ποιες δυνάμεις πιστεύω εγώ ότι μπορούμε να συνεργαστούμε, αλλά ποιες θέλουν να συμμετάσχουν σε μια προσπάθεια διάσωσης της χώρας».voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ