2012-12-03 08:22:59
Φωτογραφία για Νίκη για... πολλούς λόγους
Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο μόνο αδιάφορος δεν είναι στην αναμέτρησης της Τρίτης με την Άρσεναλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει την τρίτη θέση του ομίλου τους και τη συμμετοχή στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς με τους Λονδρέζους.

Παρ' όλα αυτά βέβαια η ομάδα του λιμανιού μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη με ενδεχόμενη νίκη της αύριο στο Φάληρο και αυτά εκτός από οικονομικά είναι και αγωνιστικά.

Το σημαντικότερο είναι ότι αν καταφέρουν να επικρατήσουν, θα έχουν «σφραγίσει» και την παρουσία τους στους ισχυρούς της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στην κλήρωση που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου. Έτσι εκτός από το ότι θα αυξηθούν οι πιθανότητες για έναν πιο βατό αντίπαλο άλλωστε, θα δώσουν και τη ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη».

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» θα μαζέψουν πολύτιμους βαθμούς στο ranking της ΟΥΕΦΑ, οι οποίοι και είναι ικανοί τους φέρουν μέχρι και στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας την επόμενη σεζόν, στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα βέβαια θα μπει και 1 εκατ. ευρώ στα ταμεία της πειραϊκής ΠΑΕ, ποσό το οποίο αντιστοιχεί σε αυτά που προβλέπει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία για νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ