2012-12-06 08:30:03
Φωτογραφία για Οριστικά ισχυρός και... Ζενίτ-ΜΠΑΤΕ
Και με τη βούλα στους ισχυρούς του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι ο Ολυμπιακός, που ανάμεσα στους πιθανούς αντιπάλους του, προστέθηκαν η Ζενίτ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Οι 12 δεύτεροι από τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ μαζί με τους τέσσερις χειρότερους τρίτους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι οι 16 πιθανοί αντίπαλοι των Πειραιωτών.

Οι επτά βέβαια ήταν ήδη γνωστοί από το βράδυ της Τρίτης και συγκεκριμένα οι Άγιαξ, Ντιναμό Κιέβου, Γκλάντμπαχ, Νάπολι, Σπάρτα, Ιντερ, Λεβερκούζεν, με τις Ζενίτ και ΜΠΑΤΕ που βρίσκονταν μεταξύ των χειρότερων τρίτων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, να προστίθενται στις πιθανές ομάδες που θα βρεθούν στο δρόμο των «ερυθρολεύκων».

Όσο για την κλήρωση, αυτή θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου στη Νιον, ενώ θα μάθουν και τον αντίπαλό τους σε περίπτωση που προκριθούν στην επόμενη φάση. Το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει ο Ολυμπιακός θα είναι στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα διεξαχθεί η ρεβάνς στην έδρα του.

Φυσικά να σημειωθεί πως σε περίπτωση που προκριθεί ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί σε αυτή τη φάση να είναι μέσα στους πιθανούς αντιπάλους των πρωταθλητών, βάσει κανονισμού.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάνε το θαύμα σου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κάνε το θαύμα σου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ