2012-12-06 08:47:36
Φωτογραφία για Αστρολογικές Προβλέψεις
Τα Ζώδια Σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Πέμπτη γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Σκέψου πρακτικά και ρεαλιστικά, για να βρεις λύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν τόσο εσένα, όσο και τους άμεσους συνεργάτες σου. Σκέψου και πάρε τις κατάλληλες αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις ζητήματα υγείας και εργασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και διοργάνωσε μία έξοδο μόνο για δύο. Καμιά φορά όλοι έχουμε την ανάγκη του νταντέματος και της απόλυτης προσοχής. Κάνε το και δεν θα χάσεις! Εσύ που είσαι ελεύθερος, αξιοποίησε το χρόνο σου κατάλληλα, για να έρθεις κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου μην απαισιοδοξείς φίλε Κριέ, γιατί η μέρα, με την Σελήνη από την Παρθένο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Άρη από τον Αιγόκερω, θα σου φέρει θετικές αλλαγές και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου
. Να θυμάσαι ότι οι αρνητικές σκέψεις δεν οδηγούν πουθενά, γι’ αυτό άλλαξε τακτική. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μην βγεις από το πρόγραμμά σου.

Ταύρος

21/4-20/5

Η ημέρα είναι δημιουργική για σένα, αγαπητέ Ταύρε, και πρέπει να αξιοποιήσεις κατάλληλα τον χρόνο σου, για να κάνεις πράγματα που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, πριν απαντήσεις καλό θα είναι να εξετάσεις με προσοχή αν είναι συμφέρουσες για σένα. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου σήμερα, αν είσαι Ταύρος, φρόντισε σε μερικά θέματα να κάνεις υποχωρήσεις στη σχέση σου, για να αποφύγεις τις άνευ λόγου εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και βγες έξω να διασκεδάσεις. Η μοναξιά, ξέρεις καλά πως δεν είναι η κατάλληλη παρέα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, φίλε Ταύρε, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα. Φρόντισε να ακολουθήσεις τις συμβουλές των ανωτέρων σου, γιατί σίγουρα κάτι περισσότερο ξέρουν. Στα οικονομικά, θα έχεις έντονο άγχος για κάποιες οφειλές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος.

Δίδυμοι

21/5-21/6

Η σημερινή ημέρα επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, αγαπητέ Δίδυμε, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Έχεις βάλει πρόγραμμα για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου συζητήσεις, που μπορεί να γίνουν με τον περίγυρό σου. Αναλογίσου αν έχουν πραγματικά σημασία για εσένα και μετά δες πώς θα συμπεριφερθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, φίλε Δίδυμε, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σου. Πέρνα χαλαρά και ρομαντικά με το σύντροφό σου και εξομολογήσου του τις ανησυχίες σου. Θα σε κατανοήσει απόλυτα και, πού ξέρεις, μπορεί κιόλας να σε βοηθήσει. Οι μοναχικοί Δίδυμοι, να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Δίδυμος, κάποια από τα ζητήματα που σε απασχολούν στον επαγγελματικό σου χώρο, φαίνεται πως από εδώ και στο εξής, αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης. Μην διστάσεις να δουλέψεις περισσότερο, αν κρίνεις πως είναι απαραίτητο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως, θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις σου.

Καρκίνος

22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, άλλαξε στάση σήμερα απέναντι στα άτομα που δεν σε καταλαβαίνουν ή σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Στηρίξου στις ικανότητές σου, για να μπορέσεις να κάνεις πολλές από τις φιλοδοξίες σου πραγματικότητα. Μόνο έτσι θα νοιώσεις ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα μπορείς να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι στο σύντροφό σου και θα νιώσεις πολύ καλύτερα μαζί του. Υπάρχουν στιγμές, που όλοι μας έχουμε την ανάγκη της επιβεβαίωσης για να νιώσουμε καλά. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, μην διστάσεις να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, για να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που έχεις ερωτευτεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο της Παρθένου, φίλε Καρκίνε, θα σου χαρίσει τις θετικές επιρροές της, για να αναδείξεις τις ικανότητές σου με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Λέων

23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, πολλά θα είναι τα σχέδια εκείνα, που θα αλλάξουν σήμερα τελείως ξαφνικά, χάρη στην επέμβαση κάποιων ατόμων στον επαγγελματικό σου χώρο. Αντιμετώπισε τις ανατροπές που έρχονται θετικά και θα δεις ότι στο τέλος θα ωφεληθείς σημαντικά. Άλλωστε, λόγω της δυσχέρειας που επικρατεί, ακόμη και το να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου θα είναι άθλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σημερινή ημέρα θα ευνοήσει τον αισθηματικό σου τομέα, αν είσαι Λέων, και κάποιες διαφορές που σε απομάκρυναν από το σύντροφό σου, φαίνεται πως αρχίζουν να αμβλύνονται. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, να γνωρίζεις ότι πολύ γρήγορα η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα φέρει θετικές εξελίξεις στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Θα πρέπει να προσέξεις σήμερα τις επιλογές που θα κάνεις στη δουλειά σου, φίλε Λέων, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν σε συνεργάτες και συναδέλφους. Βάλε τα πράγματα σε μία τάξη και στα όρια που πρέπει, ώστε να αποδώσουν σύντομα καρπούς οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

Παρθένος

24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, επικοινώνησε σήμερα με ευελιξία και διπλωματία, για να καταφέρεις να πετύχεις σημαντικούς στόχους, που μπορούν να σου δώσουν ό,τι περιμένεις. Μην υπολογίζεις στην στήριξη των ανωτέρων σου, γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεως. Οι έξυπνες και οι δημιουργικές ιδέες που έχεις, θα σε βγάλουν από το τέλμα και θα σε γεμίσουν ενέργεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, ο σύντροφός σου είναι κοντά σου, για να σε αποφορτίσει και να σε ξεκουράσει από το άγχος που σε ταλαιπωρεί στον επαγγελματικό σου τομέα. Μίλησέ του με ήπιους τόνους και θα έχεις την συμπαράστασή του. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, εξελίσσοντας μία φιλική σου σχέση σε ερωτική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά σου σήμερα θα κυλήσει σε καλά επίπεδα, αν είσαι Παρθένος. Φρόντισε να τελειώνεις με θέματα, που μπορεί να καθυστερούν άλλες υποθέσεις, που θέλεις να δρομολογήσεις άμεσα και μετά επικεντρώσου στις τελευταίες. Στα οικονομικά, συνέχισε να κάνεις προσπάθειες, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις.

Ζυγός

23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, μπορεί μερικά πράγματα να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ενδεχομένως να είχαν προκύψει με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει. Φρόντισε να χαλαρώνεις και να μην εκνευρίζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στη σχέση σου, αν είσαι Ζυγός, θα υπάρξουν κάποιες γκρίνιες από την πλευρά του συντρόφου σου και θα πρέπει να είσαι πιο συγκαταβατικός μαζί του, για να μην δημιουργηθούν οριστικές ρήξεις μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, να ξέρεις πως η παρούσα περίοδος ευνοεί τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και βγες έξω να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, φίλε Ζυγέ. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θελήσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Οι ιδέες σου είναι έξυπνες και ενδιαφέρουσες, γι’ αυτό φρόντισε να τις προωθήσεις όσο καλύτερα μπορείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Σκορπιός

23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου, αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη, που θα αποβούν ιδιαίτερα αρνητικά για την καριέρα σου. Τόλμησε οικονομικές επεκτάσεις, που μπορούν να σου αποδώσουν μεγαλύτερα οφέλη, τώρα που ο Ερμής κινείται στο ζώδιό σου και σε ευνοεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Σκορπιέ, και μπορείς να κάνεις όνειρα με το σύντροφό σου, για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές που έρχονται. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μπορείς να κάνεις σχέδια με τους φίλους και την οικογένειά σου και, που ξέρεις; Η τύχη μπορεί να έρθει να σε βρει εκεί που θα είσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, γιατί από τον εκνευρισμό που θα έχεις, την ένταση και την ενεργητικότητα, μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Ασχολήσου με όλα εκείνα τα θέματα που μπορούν να σου αποδώσουν, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία σε όσους πιστεύεις ότι μπορούν, αλλά και θέλουν να σε υποστηρίξουν.

Τοξότης

23/11-21/12

Μην αφήσεις σήμερα τους άλλους να σε καταδυναστεύουν και να σου κάνουν την ζωή δύσκολη, αγαπητέ Τοξότη, και φρόντισε να βάλεις όρια, που δεν θα παραβιάζονται. Οι εσωτερικές συγκρούσεις δεν σε αφήνουν να δεις τις θετικές καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σου και ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με αυτά που έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σήμερα, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου, αν είσαι Τοξότης, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου. Αν κάποια από τα άτομα της οικογένειας σου παρεμβαίνουν στην αισθηματική σου ζωή, φρόντισε να τα απομακρύνεις με διακριτικό τρόπο, για το καλό το δικό σου. Αν κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με την μοναξιά, πρέπει να αναρωτηθείς τι είναι αυτό που κάνεις λάθος και να αλλάξεις την συμπεριφορά σου, για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Τοξότη, η ενεργητικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει και αφορά σε οικονομικά θέματα, να την χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

Αιγόκερως

22/12-19/1

Μερικές φορές κάποια άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα, αγαπητέ Αιγόκερε. Φρόντισε να βάλεις κάποια πράγματα σε μια σειρά, ώστε να μην προβληματίζεσαι με θέματα, που τελικά δεν είναι μεγάλης σπουδαιότητας. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση και την όρεξη να τους πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο ερωτισμός, αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Οι αδέσμευτοι, μην κοινοποιείτε δεξιά και αριστερά την ανησυχία σας για την αισθηματική σας αποκατάσταση, γιατί θα υπάρξουν άτομα που θα θέλουν να γελάσουν εις βάρος σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, γιατί θα έχεις καθυστερήσεις. Αντιμετώπισε με την δέουσα προσοχή, ανθρώπους, που μπορούν να σου σταθούν και να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου. Θα έχεις την υποστήριξη των ανωτέρων σου και αυτό θα σε χαροποιήσει.

Υδροχόος

20/1-19/2

Με σταθερότητα, υπομονή και επιμονή, προώθησε σήμερα ουσιαστικούς στόχους της ζωής σου, αγαπητέ Υδροχόε, και άφησε λίγο πίσω τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Κλείσε τα αυτιά σου στις σειρήνες όταν πρόκειται για επενδύσεις, και μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Προσπέρασε τυχόν διαφωνίες που θα προκληθούν σήμερα στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, και απόλαυσε την παρέα του συντρόφου σου, χωρίς περιττά λόγια. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να κάνει νέες γνωριμίες, παίρνοντας μέρος σε μία κοινωνική εκδήλωση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Υδροχόος, προχώρα σήμερα με σωστή οργάνωση, μεθοδικότητα και στρατηγικές κινήσεις σε επαγγελματικά θέματα που σε αφορούν άμεσα και δεν θα χάσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Κάποια απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθείς

20/2,20/3

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, και θα κληθείς να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Καλά θα κάνεις να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, αν αισθάνεσαι ότι ο σύντροφος σου έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι σου και θέλεις να το ερευνήσεις, φρόντισε πρώτα να μιλήσεις μαζί του και μετά, αν χρειαστεί, ακολουθείς τις παρασκηνιακές ενέργειες που έχεις στο μυαλό σου. Οι ελεύθεροι Ιχθείς προσέξτε τα λόγια σας απέναντι στα άτομα που σας ενδιαφέρουν, γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, που θα σας στεναχωρήσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, πολλά πράγματα που καθυστερούν, θα σε εκνευρίσουν σήμερα, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ σύνεση και μην κάνεις καμία παρορμητική ενέργεια.
pinnokio
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ