2012-12-06 08:50:09
Φωτογραφία για ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ-ΕΛΠΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Σε συνεργασία προχωρούν τα νοσοκομεία Σισμανόγλειο και Ελπίς για την περίθαλψη των ανασφάλιστων πολιτών, οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά λόγω της ανεργίας. 

Παράλληλα, τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν εξετάσεις και να έχουν ιατρική παρακολούθηση ανασφάλιστοι, μακροχρόνια άνεργοι και οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας θα δώσει το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, από τον περασμένο Φεβρουάριο μέχρι σήμερα αναζήτησαν δωρεάν ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες 6.500 ανασφάλιστοι πολίτες, όπως αναφέρουν ''ΤΑ ΝΕΑ''.

Το νοσοκομείο Ελπίς εφαρμόζει επικοινωνιακή καμπάνια πέρα των ελληνικών συνόρων. Μέχρι στιγμής τηλεοπτικά συνεργεία από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Αγγλία έχουν επισκεφθεί το νοσηλευτικό ίδρυμα, μεταδίδοντας την καθημερινή προσπάθεια διοίκησης και ιατρών για την περιστολή των δαπανών αλλά και για την προσφορά κοινωνικού έργου.

Στη συμμαχία έχει προστεθεί και η ογκολογική κλινική του Σωτηρία, η οποία έχει ανοίξει τις πόρτες της σε ανασφάλιστους που πρέπει άμεσα να υποβληθούν σε χημειοθεραπεία. Παρομοίως, το Ιατρείο Πόνου στο Νοσοκομείο Πατησίων προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν στα Κοινωνικά Ιατρεία αλλά και το Ναυτικό Νοσοκομείο, το οποίο διεξάγει κυτταρολογικές εξετάσεις.

ΔΟΛ
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αστρολογικές Προβλέψεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αστρολογικές Προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ