2012-12-07 00:56:06
Φωτογραφία για ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΤΙΣΤ
Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως το θέμα που προέκυψε με την κράτηση του Μάικ Μπατίστ στο αεροδρόμιο για οφειλές 200.000 ευρώ προς την Εφορία θα τακτοποιηθεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr", η τουρκική ομάδα αναφέρει πως το χρέος αποδίδεται στον παίκτη, αλλά δεν όφειλε ο ίδιος να το καλύψει και προσθέτει ότι η διοίκηση της πράσινης ΚΑΕ έδωσε διαβεβαιώσεις πως θα καλύψει την οφειλή και ο Αμερικανός θα αγωνιστεί την Παρασκευή κανονικά στο ΟΑΚΑ. Για το θέμα είναι ενήμερη και η Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Φενέρ»:

«Εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα, ο Μάικ Μπατίστ, που αγωνίστηκε στην ελληνική ομάδα από το 2003 μέχρι το 2012, κρατήθηκε από τις αρχές του αεροδρομίου επειδή δεν είχε πληρωθεί για λογαριασμό του μία οφειλή προς την Εφορία. Στελέχη της διοίκησης του Παναθηναϊκού έφτασαν στο αεροδρόμιο και παρείχαν στις αρχές εγγυήσεις ότι θα καλύψουν το χρέος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας, Ζόρντι Μπερτομέου, θα ενημερωθεί σχετικά με αυτό το δυσάρεστο περιστατικό και ο Αμερικανός πίβοτ αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής να αγωνιστεί κανονικά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ