2012-03-24 21:17:04
Φωτογραφία για Ο υπουργός ,το κόσμημα και οι δύο ερωμένες
Ανάμεσα σε δύο γυναίκες βρίσκεται γνωστός υπουργός με τις οποίες τον συνδέει μια …δυνατή σχέση την οποία προσπαθούσε να  κρύψει και από τις δύο .

Η μία είναι στενή του συνεργάτης και η άλλη βουλευτής αλλά από άλλο κόμμα. Ο ίδιος έχοντας μια σχέση ζωής με την συνεργάτιδά του αρκετά χρόνια που ξεκίνησε από το κοινό όραμα και την αυτοθυσία της νεαρής δεν ήθελε να ..... υπάρξει απολύτως τίποτα που να λαβώσει αυτήν την σχέση .

Έτσι όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσε να κρατήσει πολύ μακριά από το γραφείο του οτιδήποτε νέο προέκυπτε στην ζωή του γιατί πραγματικά είχε αδυναμία στην νεαρή υπάλληλό του. Όμως τον τελευταίο καιρό η παρουσία της ωραίας συναδέλφου του στην ζωή του έφερε τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά του και το μυαλό του ήταν πάντα σε αυτήν ενώ άρχισε να συμπεριφέρεται τελείως διαφορετικά από ότι τον είχαν συνηθίσει όλοι. 

Αυτή του η συμπεριφορά έγινε αντιληπτή και από την νεαρή αγαπημένη του που μαράζωνε μέρα με την μέρα στο γραφείο προσπαθώντας να του πάρει μια κουβέντα.  Ο ίδιος μάλιστα ενοχλημένος από την πιεστική της συμπεριφορά και από τον δυνατό του έρωτα για την γυναίκα που τον έκανε να ξανανιώσει άρχισε να εκνευρίζεται προσπαθώντας να βρει μία λύση
. Παρόλα αυτά η λύση φαίνεται ότι ήρθε μόνη της . Η νεαρή βουλευτής δέχθηκε ένα υπέροχο ακριβό κόσμημα από τον αγαπημένο της υπουργό στο σπίτι της κι εκείνη θέλησε να του ανταποδώσει την έκπληξη στέλνοντάς του ένα εισιτήριο για τους δυο τους γα το Παρίσι .

Σύμφωνα με πληροφορίες του BRIEFINGNEWS.GR το δώρο της πολυσυζητημένης βουλευτού στον ερωτευμένο υπουργό έπεσε σε λάθος χέρια όμως και άναψε φωτιές την περασμένη Τρίτη  στο πολιτικό του γραφείο αφού το βρήκε η δεύτερη ερωτευμένη γυναίκα και στενή συνεργάτης του . Εκείνη που συνήθιζε να διαβάζει την αλληλογραφία του έπεσε από τα σύννεφα όταν είδε το εισιτήριο  με τα δύο ονόματα αλλά και το ερωτικό ραβασάκι που είχε μέσα ο φάκελος και συνόδευε το δώρο.

Ο άμοιρος υπουργός έτσι έπεσε σε τυφώνα ο οποίος τον απειλεί από την περασμένη Τρίτη και δεν μπορεί ακόμη να σταθεί στα πόδια του.
Μ.Γ. Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ