2012-12-07 14:36:26
Φωτογραφία για Ενδιαφέρον για Νίνκοβιτς από Ολυμπιακό
Οι Σέρβοι αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του συμπατριώτη τους μέσου, Μίλος Νίνκοβιτς, ο οποίος το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου. Οι Πειραιώτες μιλούν με τους Ουκρανούς για "deal" τον Γενάρη.

Το όνομα του Μίλος Νίνκοβιτς δεν είναι καινούριο στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν εδώ και καιρό την περίπτωση του 28χρονου (25/12/1984) Σέρβου κεντρικού χαφ, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία οκτώ χρόνια (από το 2004) στη Διναμό Κιέβου.

Το ερχόμενο καλοκαίρι ο Σέρβος διεθνής ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος και έχει γνωστοποιήσει στην ουκρανική ομάδα την απόφαση του να αποχωρήσει από την Διναμό Κιέβου, έχοντας ως φιλοδοξία να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σερβία, λοιπόν, ο Μίλος Νίνκοβιτς βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, οι συμπατριώτες του ποδοσφαιριστή τονίζουν πως οι ερυθρόλευκοι βιάζονται να τον αποκτήσουν και για αυτόν τον λόγο είναι σε συζητήσεις με την Διναμό Κιέβου ώστε να τον κάνουν δικό τους από τώρα τον Γενάρη, ασχέτως αν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δίνοντας ένα μικρό ποσό στους Ουκρανούς
. Ο Μίλος Νίνκοβιτς παίζει στον άξονα και μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός χαφ, έχοντας ως κύριο προτέρημα του την καλή πάσα και τον έλεγχο της μπάλας.

Ο Μίλος Νίνκοβιτς, μάλιστα, είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και σε δηλώσεις του στο πρόσφατο παρελθόν είχε σχολιάσει τα εξής: "Ο Ολυμπιακός για μένα θα είναι ενδιαφέρον προορισμός. Ξέρω ποιες είναι οι φιλοδοξίες τους και χαίρομαι που θα μπορούσα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης μου αρέσουν πολύ τα ερυθρόλευκα χρώματα, όπως του Ερυθρού Αστέρα, έτσι από αυτή την άποψη ο Ολυμπιακός θα είναι ιδανικό περιβάλλον για μένα. Ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη προσφορά από την Ελλάδα. Όλα είναι στα χέρια του μάνατζέρ μου και της ομάδας, επειδή το συμβόλαιό μου με την Διναμό Κιέβου λήγει το καλοκαίρι του 2013, αλλά περιμένω να μάθω τον επόμενο μήνα ποια είναι τα σχέδιά τους για μένα".
redplanet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ