2012-12-07 14:40:04
Φωτογραφία για Το Android 4.1.2 τώρα και στο Galaxy S III
Η Samsung αποφάσιε να κυκλοφορήσει την έκδοση 4.1.2 του Android και για το Galaxy S III. Η σημαντικότερη προσθήκη είναι η δυνατότητα εκτέλεσης και εμφάνισης δύο εφαρμογών στην οθόνη, που φέρνει η νέα τεχνολογία Multiview.

Η τελευταία αναβάθμιση, εκτός από το Multiview, εισάγει πολλές νέες λειτουργίες στο Galaxy S III, που είχαμε συναντήσει για πρώτη φορά στο Galaxy Note II. Μία από αυτές είναι το Page Buddy όπου εμφανίζονται διάφορα Widgets ανάλογα με κάποια γεγονότα, όπως για παράδειγμα η σύνδεση ακουστικών ή η χρήση της γραφίδας S-Pen.

Επίσης, με την νέα έκδοση ανανεώνεται η εφαρμογή της έκθεσης φωτογραφιών, το πλαίσιο ειδοποιήσεων και οι εφαρμογές Paper Artist και Group Cast. Τέλος, η λειτουργία Smart Rotation, δίνει την δυνατότητα στην οθόνη να προσαρμόζεται στην οπτική γωνία του χρήστη.

Η νέα αναβάθμιση του Android για το Galaxy S III, είναι διαθέσιμη μέσω ασύρματης σύνδεσης (Over-the-air) με πρώτη χώρα κυκλοφορίας να είναι η Πολωνία. Η διάθεση στις υπόλοιπες χώρες αναμένεται πολύ σύντομα.
newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ