2012-12-07 15:15:37
Φωτογραφία για Η ΝΕΑ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ Adidas ΓΙΑ ΤΟ FIFA Confederations Cup 2013
Για δεύτερη φορά στην ιστορία του FIFA Confederations Cup δημιουργείται μπάλα, ειδικά σχεδιασμένη για τη διοργάνωση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr".

Το Καρναβάλι, το Ποδόσφαιρο και η Σάμπα είναι τα τρία σύμβολα της Βραζιλιάνικης κουλτούρας που ενέπνευσαν την adidas για τη δημιουργία της Cafusa, της Επίσημης Μπάλας του FIFA Confederations Cup Brazil 2013.

Σχεδιασμένη από την ίδια ομάδα που δημιούργησε την πολύ πετυχημένη Tango 12, η adidas Cafusa συνδυάζει αποδεδειγμένα υψηλής απόδοσης τεχνολογία με την αισθητική της Βραζιλίας. Το όνομα και τα έντονα χρώματα αντιστοιχούν στην εθνική ταυτότητα της Βραζιλίας, με κεντρικό μοτίβο τον αστερισμό του «Νοτίου Σταυρού» που απεικονίζεται στη σημαία της χώρας.

Δέκα γιγάντιες μπάλες, διαμέτρου δύο μέτρων, θα ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα μέχρι τον Ιούνιο του 2013, ώστε όλοι οι Βραζιλιάνοι να γνωρίσουν τη νέα μπάλα από κοντά
. Ταυτόχρονα, οι οικοδεσπότες του FIFA Confederations Cup Brazil 2013 θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα έκδοση του adizero f50®, ενός από τα πιο ελαφριά ποδοσφαιρικά παπούτσια στον κόσμο, με βάρος μόλις 165γρ. Η νέα έκδοση του παπουτσιού, σχεδιασμένη για να κάνει τους ποδοσφαιριστές γρηγορότερους από ποτέ, θα κυκλοφορήσει σε έντονο κίτρινο και πράσινο χρώμα, ώστε να ταιριάζει με την Cafusa, αλλά και με τα χρώματα της Βραζιλίας.

Η adidas Cafusa θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων της FIFA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία μεταξύ 6 και 16 Δεκεμβρίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ