2012-12-07 15:19:03
Φωτογραφία για Προϋπολογισμός λιτότητας κι επιβίωσης στο Δ. Αλμυρού
Προϋπολογισμό λιτότητας θα συντάξει για το 2013 ο Δήμος Αλμυρού, καθώς αυτή την χρονική περίοδο γίνεται η συμπλήρωση των σχετικών κωδικών με τα βασικά έσοδα, με... δεδομένο ότι δεν έχουν αποσταλεί ακόμη από το υπουργείο Εσωτερικών οι σχετικές οδηγίες.

Η σύνταξη του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμυρού αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, προκειμένου στη συνέχεια να κατατεθεί προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο έως τις 30 του ίδιου μήνα.

"Οι αρμόδιες υπηρεσίες προχωρούν στη συμπλήρωση των κωδικών που αφορά τα βασικά έσοδα για την επόμενη χρονιά, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν επακριβώς τι θα λάβουμε από τις κρατικές επιχορηγήσεις και τα διάφορα προγράμματα" τόνισε ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι "σε κάθε περίπτωση ο προϋπολογισμός του 2013 θα είναι προϋπολογισμός λιτότητας κι επιβίωσης. Μόνη μας ουσιαστικά μέριμνα μετά τις συνεχείς περικοπές πόρων στην τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι η καταβολή μισθών, η λειτουργία των υπηρεσιών Καθαριότητας και η υλοποίηση ορισμένων παρεμβάσεων για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των δημοτών".

almyrosinfo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ