2012-12-07 16:47:35
Φωτογραφία για «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο από Ρωσία»
Ανοιχτός σε κάθε επενδυτικό ενδιαφέρον, αρκεί να εκδηλωθεί με επίσημο τρόπο, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελος Γρόλλιος αναφερόμενος στην διερευνητική επαφή που είχε με τον Κωνσταντίνο Παναγιωτίδη.

Ο τελευταίος εμφανίζεται να εκπροσωπεί Ρώσους επιχειρηματίες που σκέφτονται να εμπλακούν στους «κίτρινους».

Πώς σχολίασε όσα ειπώθηκαν στην χθεσινή τους συνάντηση και τις διοικητικές εξελίξεις.

Αναλυτικά, όσα είπε στον “Libero 107,4”:

Για την συνάντηση με τον Κώστα Παναγιωτίδη: «Χθες τον γνώρισα για πρώτη φορά. Το ραντεβού έγινε μέσω κοινού γνωστού που μας έφερε σε επαφή. Από την αρχή σχεδόν της συζήτησης μας ξεκαθάρισε ότι δεν είναι αυτός που ενδιαφέρεται, αλλά εκπροσωπεί επιχειρηματίες από τη Ρωσία. Ωστόσο, δεν μας αποκάλυψε ονόματα. Ο κύριος Παναγιωτίδης θα ταξιδέψει την επόμενη βδομάδα στη Ρωσία, προκειμένου να δει τις προθέσεις των ανθρώπων από τη Ρωσία. Ωστόσο αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι επί της ουσίας δεν είχαμε πολλά πράγματα».


Για το αν γνωρίζουν τις δραστηριότητες των φερόμενων ως ενδιαφερόμενων να επενδύσουν στον Άρη: «Δεν ξέρουμε τους τομείς με τους οποίους ασχολούνται οι επιχειρηματίες. Καλά καλά δεν ξέρουμε τα ονόματα τους. Μακάρι στο μέλλον να προχωρήσουν τα πράγματα και να μας πουν ότι θα έρθουν μαζί με τους δικηγόρους τους για να συζητήσουμε. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω και πάλι ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο, υπάρχει ένα απλό ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής έχουν γίνουν πολλές ανάλογες επαφές. Όμως κάτι σοβαρό και επίσημο δεν έχει προκύψει».

Γιατί δεν δόθηκαν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ: «Οι πόρτες είναι ανοιχτές για οποιοδήποτε επενδυτικό ενδιαφέρον. Δεν μπορούμε να κλείσουμε την πόρτα του Άρη. Δεν δώσαμε οικονομικά στοιχεία, γιατί δεν μας ζητήθηκαν, αλλά και γιατί δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής. Όποιος εκδηλώσει και επίσημα το ενδιαφέρον του και προχωρήσουν μαζί του οι συζητήσεις, τότε θα του δοθούν και οικονομικά στοιχεία».

Για τη διοίκηση Πρωτοδικείου: «Δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θέλουμε στις 11 Ιανουαρίου ο Άρης να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο δικαστήριο».

Για τις ενέργειες υπαγωγής στο άρθρο 99: «Σε περίπτωση που υπαχθεί η ομάδα στο άρθρο 99, τότε ο κάθε επενδυτής θα ξέρει ότι μπαίνει σε μια ομάδα και θα πρέπει να δίνει ένα συγκεκριμένο ποσό προκειμένου αυτή να εξυγιανθεί. Ωστόσο, οι επαφές με επενδυτές θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ακόμα και πριν η ομάδα μπει στο άρθρο 99. Εμείς από την πλευρά μας, επεξεργαζόμαστε όλα τα στοιχεία και προετοιμαζόμαστε για παν ενδεχόμενο. Ο έλεγχος τρέχει κανονικά και σε λίγο καιρό θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε και με νούμερα για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα».

Για το αγωνιστικό: «Εμείς δεν έχουμε σχέση με το αγωνιστικό. Η ομάδα αυτή στήθηκε από άλλους, όχι από εμάς».

Για την αποχώρηση του Αλέκου Κατσιαούνη: «Ο Αλέκος Κατσιαούνης έστω και άτυπα συμμετέχει ακόμα στα κοινά της ομάδας. Είναι ακόμα κοντά στην ομάδα».

Για την απουσία παραγόντων: «Υπάρχει διοικητική λειψανδρία στον Άρη. Για να το πω λαϊκά οι διάφοροι υποψήφιοι παράγοντες του Άρη λακίζουν, όμως σίγουρα θα έχουν τους λόγους τους...».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ