2012-12-07 19:13:03
Φωτογραφία για Το μεγάλο μυστικό πίσω από το γάμο της Λίλας Καφαντάρη και η ...ρεφενέ δεξίωση!!
Παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, αλλά μαθαίνω ότι η διαφορά ηλικίας μεταξύ τους δεν είναι μόνο δέκα αλλά πολύ περισσότερα χρόνια. Ο Πλάτωνας Κανατάς, ο γαμπρός , είναι γιος γνωστού νομικού από το Λουτράκι Κορινθίας και είναι πολύ ερωτευμένος με τη Λίλα. Την αγαπάει τρελά.

Ο πατέρας ωστόσο Νίκος Κανατάς δεν ήταν στο γάμο. Και ξέρετε γιατί; Διότι ήταν αντίθετος με αυτόν το γάμο. Η «δεξίωση έγινε σε μια ταβέρνα στα Εξάρχεια και ήταν ρεφενέ. Ο κάθε καλεσμένος πλήρωσε 12,5 ευρώ…Αυτά τα μάθατε. Η κρίση βλέπετε. Αλλά μαθαίνω ότι και στο γλέντι όσοι έδωσαν το παρών είδαν και έπαθαν με το τραγούδι απο δύο κιθαρίστες.

Τραγουδούσαν τόσο δυνατά, κάποιος φίλος που ήταν παρών το περιέγραψε ως εξής "Τραγουδούσαν 2 κιθαρίστες που γκαρίζανε στην κυριολεξία και ήταν αδύνατον να μιλάμε μεταξύ μας. Ευτυχώς που ανέβηκε να τραγουδήσει ο παλιός τραγουδιστής του Νέου Κύματος Δημήτρης Λάβδας και ξεκούρασε τα αυτιά μας… "Αυτά είναι ζόρικα. Και δεν εννοώ τα των αυτιών μας αλλά τα παραπάνω με τον πατέρα και τον γιο!

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ