2012-12-07 20:26:21
Φωτογραφία για Κέρδισε... χάνοντας!
Ο απεσταλμένος του gazzetta.gr στο Λονδίνο, Νίκος Αθανασίου, σταχυολογεί τα κέρδη του Παναθηναϊκού από την εξαιρετική εμφάνιση του White Hart Lane.

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού ξεκίνησε από το Μάδεργουελ της Σκωτίας και τελείωσε λίγο πιο... κάτω, στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ. Αφήνοντας μια γεύση γλυκόπικρη. Πικρή, γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν για παράδειγμα ο Τοτσέ έκανε τα αυτονότητα και γλυκιά επειδή παρουσιάστηκε στο White Hart Lane ο... Panathinaikos που ανάγκασε την Τότεναμ να κλειστεί στην εστία της(55’-70’) και να υποταχθεί στην ανωτερότητά του.

Πάμε, όμως, να δούμε τα «πράσινα» κέρδη παρά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League:

ΠΑΠΕ ΣΟ

Ο Χουάν Ρότσα πήρε το ρίσκο να ξεκινήσει τον Σενεγαλέζο και για την μία ώρα που αγωνίσηκε, ο θηριώδης αμυντικός μέσος δικαίωσε τον προπονητή του. Εξαιρετικός ανασταλτικά, με καθοριστικά «κοψίματα», δείχνοντας παράλληλα ότι μπορεί να βοηθήσει και δημιουργικά, παίρνοντας πρωτοβουλίες είτε με «μεγάλες» μεταβιβάσεις είτε με κάθετες προς την επίθεση. Αν βρει την απαιτούμενη «χημεία» με τον Βιτόλο και ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια, θα βοηθήσει σημαντικά.


ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας, Σισοκό, Ζέκα. Τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μέσα από αυτά τα παιχνίδια αποκτούν εμπειρίες πολύ σημαντικές για την συνέχεια. Είναι μεγάλα «σχολεία» παιχνίδια σαν το χθεσινό και τα πιτσιρίκια του «τριφυλλιού» μόνο μέσα από τόσο ανταγωνιστικά παιχνίδια θα ανεβούν επίπεδο.

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό παιχνίδι. Μια νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου, θα αποτελέσει μια... απάντηση αλλά και ευκαιρία για να αντιστραφεί το κλίμα που έχει φέρει η κακή μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η εμφάνιση κόντρα στους «πετεινούς» ήταν μια ιδανική... ένεση ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης, ένας αγώνας που έδειξε στους «πράσινους» ότι έχουν δυνατότητες και πρέπει να πιστεύουν σε αυτές.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Infinifolders: Cydia tweak update
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Infinifolders: Cydia tweak update
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ