2012-12-07 21:53:06
Φωτογραφία για «Μην πατήσετε φρένο!»
Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 βρέθηκε την Παρασκευή στου Ρέντη «ντοπάροντας» ψυχολογικά τους παίκτες του Ολυμπιακού για το ΟΑΚΑ και ζητώντας τους να μην «μην πατήσετε φρένο!».

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών την Παρασκευή εκπρόσωποι της Θύρας 7. Φρόντισαν να μιλήσουν με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ αλλά και τους αρχηγούς της ομάδας (Τοροσίδη, Μανιάτη, Μοντέστο και Ιμπαγάσα).

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού αξίωσαν τη νίκη στο ΟΑΚΑ από τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών. Πιο αναλυτικά τους τόνισαν αρχικά: «Θέλουμε τη νίκη αυτή όσο τίποτα. Ξέρει όλος ο κόσμος ότι είσαστε καλύτεροι. Θέλουμε όμως να το δείξετε μέσα στο γήπεδο.

Να πάμε χωρίς ανάσα. Να μην σταματήσετε. Να μην πατήσετε φρένο! Βλέπετε τι πόλεμο μας κάνουν σε όλα τα επίπεδα». Ακολούθως τους επισήμαναν: «Τα ΜΜΕ, οι άνθρωποί τους παντού και κάθε μέρα εκτοξεύουν λάσπη και στην ομάδα και στον πρόεδροι και οι οπαδοί μας είναι οι μόνοι που πάνω τους εξαντλείται η αυστηρότητα των αρχών ενώ άλλοι έχουν ασυλία.


Μπείτε στο ΟΑΚΑ και δώστε απαντήσεις. Εσείς ξέρετε πως. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας όπου και εάν πάτε και θα σας στηρίζουμε. Όμως αυτό που θέλουμε είναι η νίκη. Νικήστε τους εκεί μέσα.

Παίξτε για πάρτη σας και παίξτε και για εμάς. Παίξτε για να κλείσουν τα στόματά τους όλοι αυτοί που όλη μέρα πολεμούν τον Ολυμπιακό μας. Μην είστε χαλαροί ούτε λεπτό. Πηγαίνετε εκεί και τελειώστε τους». Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ από μέρους τους δεσμεύτηκαν να τα δώσουν όλα στο ΟΑΚΑ για τη νίκη.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ