2012-12-08 00:50:12
Φωτογραφία για Πιανιτζάνι: «Υπέροχο αυτό που συνέβη με τον Μάικ»
Ο τεχνικός της Τουρκικής ομάδας, Σιμόνε Πιανιτζάνι, σχολίασε, τη βράβευση του Μπατίστ, τονίζοντας πως πρόκειται για κάτι εκπληκτικό.

Αναλυτικά:

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αυτή η κατάσταση είναι ο καθρέπτης που αρχίσαμε την χρονιά. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν μπορέσαμε να προπονηθούμε ως γκρουπ όλοι μαζί και σε έναν τέτοιο όμιλο είναι δύσκολο να προχωρήσεις έτσι. Τώρα είμαστε εδώ και οι παίκτες μου έδειξαν νευρικότητα. Κυρίως στην άμυνα. Δεν έχω δει ξανά στη ζωή μου τόσα πολλά λέι απ ή ελεύθερα σουτ και αυτό είναι κάτι απίστευτο. Όσο περνούσε η ώρα προσπαθήσαμε να αντισταθούμε στα ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ομάδα στα ριμπάουντ και εμείς η τελευταία, όμως καταφέραμε να μείνουμε κοντά. Τώρα μένει ένα ματς με την Καντού. Θα πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση με την προοπτική μας στο "Top-16" για να συνεχίσουμε. Να παίξουμε πιο ψυχωμένα απέναντι στην Καντού".

Για το αν η βράβευση επηρέασε τον Μάικ Μπατίστ στο δεύτερο ημίχρονο: "Αυτό που συνέβη ήταν εκπληκτικό. Είναι σημαντικό να βραβεύουν τους παίκτες. Και όχι μόνο για τις νίκες, αλλά ως άνδρες, όπως και τίμησαν τον Μάικ. Τον ξεκίνησα στην πεντάδα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως μόλις είδα τα έντονα συναισθήματα που είχε τον έβγαλα. Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι δεν πήραμε και την πρόκριση, οπότε και θα ήταν μία γιορτή για όλους μας".
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ