2012-12-08 00:44:51
Φωτογραφία για «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο»
«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο και για αυτό οι παίκτες βρήκαν κίνητρο στο παιχνίδι και ενέργεια...» Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια που είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι περίεργο για εμάς, διότι θα έπρεπε να βρούμε αγωνιστικό κίνητρο. Προσπαθήσαμε με τα παιδιά να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Η Φενέρ ήθελε τη νίκη για να μην παίξει τον τελικό τώρα με την Καντού. Ξεκινήσαμε νωθρά, αλλά στη συνέχεια βελτιώσαμε το επιθετικό μας κομμάτι, ιδιαίτερα μετά το 25'. Και στα ριμπάουντ και στα δίποντα. Είναι σημαντικό ότι είχαμε λίγα λάθη σχετικά σε ένα τέτοιο ματς. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο και συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ενώ για τον Σχορτσανίτη είπε: «Ο Σόφο είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού μας και βοήθησε πολύ να ξεμπλοκάρει η ομάδα. Βρίσκει σιγά - σιγά ρυθμό και το νέο παιδί γιατί είναι πλέι μέικερ».


Για το αν είχε αντίκτυπο στην ομάδα η μεσημεριανή τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο είπε: «Εμείς προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Μιλήσαμε στα παιδιά πριν βγούμε να παίξουμε. Προσπαθούμε να βρούμε το θετικό στα πάντα για να βρίσκουμε κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο και για αυτό οι παίκτες βρήκαν κίνητρο στο παιχνίδι και ενέργεια».

Κλείνοντας είπε:«Τα παιδιά βελτιώνονται μέσα από το βίντεο και τα λάθη. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βελτιωθεί. Και η άμυνα μας είναι ο πυλώνας που μας έχει βοηθήσει».
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ