2012-12-08 15:19:08
Φωτογραφία για Γωγώ Μαστροκώστα: Τι την έκανε έξαλλη στην πρεμιέρα των Μαζωνάκη-Κουρκούλη;
Αντί για βραδιά διασκέδασης, εξελίχθηκε σε βραδιά εκνευρισμού και ταραχής η χθεσινή για τη Γωγώ Μαστροκώστα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο έλειψε να αποχωρήσει άρον άρον από το νυχτερινό κέντρο όπου βρέθηκε για να απολαύσει τους αγαπημένους της Γιώργο Μαζωνάκη και Νίκο Κουρκούλη.

Η όμορφη Γωγώ είχε κλείσει τραπέζι μαζί με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα και την παρέα τους σε ένα από τα πιο κεντρικά του μαγαζιού και πράγματι, αυτό ακριβώς που είχε ζητήσει της είχαν κρατήσει. Το πρόβλημα δεν ήταν αυτό, το πρόβλημα ήταν πως το τραπέζι βρισκόταν δίπλα ακριβώς από εκείνο της Μαριάννας Ντούβλη. Κάτι που έκανε έξαλλη την Γωγώ Μαστροκώστα, τόσο που η ίδια αποφάσισε, σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν θαμώνες του μαγαζιύ, να φύγει από το νυχτερινό κέντρο.

Φυσικά, οι άνθρωποι του μαγαζιού δεν θα μπορούσαν να την αφήσουν έτσι και έσπευσαν να της δώσουν άλλο τραπέζι ώστε να μη δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα. Τελικά, η βραδιά συνεχίστηκε κανονικά για την παρέα η οποία μάλιστα αργότερα βρέθηκε στο καμαρίνι των τραγουδιστών για να τους συγχαρεί από κοντά.

Πηγή: Gossiptv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ