2012-12-09 01:45:03
Φωτογραφία για Εικόνες γιορτής στα Τρίκαλα!
Παιδικά χαμόγελα, ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ πλημμύρισαν το κέντρο των Τρικάλων το πρωί του Σαββάτου δίνονται νότα γιορτής, χαράς και μια δόση… ελπίδας για όλους!...

Πρόκειται για παράλληλες δράσεις του «Μύλου των Ξωτικών» με τη συμμετοχή σχολείων και επισκεπτών από κάθε μέρος της Ελλάδας που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Στο παραμυθένιο εργοστάσιο σοκολάτας, στο δεντρόσπιτο του Αη Βασίλη, στο φούρνο των ξωτικών, στον παιχνιδότοπο της Plan Toys, στην Playmobil, στην κυρά Βασίλενα, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στην «Ολυμπία» και σε μια σειρά δράσεων που υλοποιήθηκαν, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μοναδικές εορταστικές στιγμές που σχεδιάστηκαν και πραγματοποιούνται με τα υψηλότερα δεδομένα ποιότητας.

«Ο Μύλος των Ξωτικών» συνεχίζεται!!! Οι δράσεις όμως από την πρώτη κιόλας στιγμή δεν περιορίστηκαν στο χώρο του πάρκου Ματσόπουλου, αλλά απλώθηκαν σε ολόκληρη την πόλη.


Πολλά σημεία της πόλης πλαισιώθηκαν από μουσικά σχήματα, παραστάσεις δρόμου, ξυλοπόδαρους, τις μασκότ του «Μύλου των Ξωτικών» και φυσικά εξαιρετικές παρελάσεις μικρών και μεγάλων, οι οποίες έδωσαν ένα εντυπωσιακό μήνυμα εθελοντικής συμμετοχής στην προσπάθεια που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε

Η συνέχεια, ακόμη πιο εντυπωσιακή!!! Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, «ο Μύλος των Ξωτικών» συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 12.00 πρωί, όπου θα πραγματοποιηθεί ένας διασκεδαστικός τουρτοπόλεμος, ενώ οι επισκέπτες μας στις 7.00 το απόγευμα θα διασκεδάσουν με την Έλλη Κοκκίνου, συναυλία η οποία θα μαγνητοσκοπηθεί από την εκπομπή «Ταξιδεύοντας» με τον Χρήστο Νέζο και θα προβληθεί στο Mega Channel ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 3.00 το μεσημέρι.

«Βρέξει χιονίσει, ο Μύλος θα γεμίσει».

www.trikalavoice.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-2
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ