2012-12-09 09:14:36
Φωτογραφία για Απαγορεύουν σε φοιτητές να χρησιμοποιούν τη λέξη «χριστούγεννα»
Ενα κοινοτικό κολέγιο στη Βόρεια Καρολίνα έχει κατηγορηθεί για παραβίαση των δικαιωμάτων απο τους φοιτητές μιας λέσχης ότι δεν έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «Χριστούγεννα» για την προώθηση της πώλησης χριστουγεννιάτικων δέντρων.

«Είναι γελοίο ότι κάποιος θα πρέπει να σκέφτεται δύο φορές για να χρησιμοποιήσει τη λέξη« Χριστούγεννα », ως μέρος της πώλησης χριστουγεννιάτικων δέντρων», δήλωσε ο Matt Sharp, ένας πληρεξούσιος δικηγόρος απο την Συμμαχία Ελευθερίας λόγου Το ADF έστειλε μια επιστολή στους υπαλλήλους στο κοινοτικό κολέγιο προτρέποντάς τους είτε να επανεξετάσουν την απόφασή τους να λογοκρίνουν τη λέξη «Χριστούγεννα» – ή αλλιώς θα αντιμετωπίσουν μια πιθανή δίκη.

Οι υπάλληλοι του κολλεγίου δεν επέστρεψαν πολλαπλές τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναζητούσαν σχόλια.

Ο λέσχη των φοιτητών, που ονομάζεται «Καλύτερη Κοινωνία», είχε την πρόθεση να πωλήσει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα για να συγκεντρώσει χρήματα για έναν οργανισμό που παρέχει χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά.


Τα μέλη της λέσχης του κολεγίου ακολούθησαν το πρωτόκολλο και τις μορφές που υποβάλλονται για την προώθηση της πώλησης. Το προτεινόμενο κείμενο έλεγε: η «Καλύτερη Κοινωνία» θα πουλήσει χριστουγεννιάτικα δέντρα …»

Αλλά όταν η ανακοίνωση εμφανίστηκε στον ιστοχώρο του κολλεγίου και σε άλλους χώρους – είχε αλλοιωθεί.

Η αναφορά στα «χριστουγεννιάτικα δέντρα» είχε αντικατασταθεί με «γιορτινά δέντρα.»

(atheatignosi)
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ