2012-12-09 09:21:03
Φωτογραφία για «Ο Στόγκλιν έχει…καρύδια, δεν θα τον κρεμάσω»
Ο Τερέλ Στόγκλιν στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ηλυσιακού θέλησε να γίνει ήρωας, αλλά το τελευταίο του σουτ δεν βρήκε στόχο με τον Γιώργο Ζευγώλη να τον υπερασπίζεται.

Ο Στόγκλιν θέλησε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ με το σκορ στο 74-72 υπέρ των φιλοξενούμενων, αλλά το τρίποντο του δεν βρήκε στόχο. Ο Γιώργος Ζευγώλης τόνισε πως «είδαμε το ίδιο έργο με τον Πανιώνιο… Η διαφορά ήταν ο καινούργιος μας παίκτης, ο Στόγκλιν με τον οποίο ρισκάραμε δίνοντας του επιθέσεις. Αν έβαζε το τελευταίο σουτ θα γινόταν ήρωας… Θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που είμαι διπλά στον κ. Μαρκόπουλο που είναι εξαιρετικός προπονητής. Στην επίθεση δεν ήμασταν καλοί είχαμε κακές συνεργασίες και ξέραμε πως παίρναμε το ματς θα ήταν μεγάλη νίκη. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε όμως το πρωτάθλημα για μας ξεκινάει από το ματς με τον Ίκαρο. Θα δουλέψουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι… Δεν θα… κρεμάσω τον Στόγκλιν για τα 5/25 σουτ. Οι επιλογές του άλλωστε ήταν μέσα από την ομάδα. Και το ότι πήρε το τελευταίο σουτ δείχνει πως έχει… καρύδια» είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Αράπης αρκέστηκε να πει πως «ό,τι και να πούμε δεν θα σημαίνει τίποτα… Εμείς είμαστε υπεύθυνοι και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε ματς που πάνε στον πόντο».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ