2012-12-09 09:16:01
Φωτογραφία για Πεδουλάκης: Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να υπάρχει
Βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να υπάρχει παρά τις όποιες διοικητικές εξελίξεις υπάρξουν δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη επί της... Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

«Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Μιλήσαμε στα παιδιά. Προσπαθούμε με οτιδήποτε συμβαίνει να βρούμε κίνητρο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν ζεστός. Η ομάδα προσπαθεί, ήταν και θα είναι εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο σωματείο και οι παίκτες βρήκαν ενέργεια για το μουδιασμένο κόσμο για να του δείξουν ότι η ομάδα είναι εδώ» , τόνισε.

Αναφερόμενος στην εικόνα του ματς, τόνισε: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για μας, έπρεπε να βρούμε αγωνιστικό κίνητρο. Η Φενέρ ήθελε οπωσδήποτε νίκη. Μπήκαμε νωθρά, ιδιαίτερα επιθετικά, αλλά στηριχτήκαμε στην άμυνά μας και κρατήσαμε χαμηλά μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Ανεβήκαμε σταδιακά στην επίθεση και είχαμε λιγότερα λάθη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό είναι το πιο θετικό για μας. Κρατάμε τη νίκη, έχουμε ένα ακόμη ματς και συνεχίζουμε».


Για την επιθετική και αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του, είπε: «Οι συνεργασίες σε άμυνα κι επίθεση χρειάζονται δουλειά. Τα παιδιά βελτιώνονται μέσα από την προπόνηση και τα λάθη. Έχουμε βελτιωθεί και η άμυνά μας είναι ο πυλώνας που μας έχει στηρίξει».

Για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και την επιστροφή του στη δράση, είπε: «Ο Σόφο είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού μας, που αν το χρησιμοποιούμε καλά μάς βοηθά. Δεν είναι έτοιμος ακόμη, έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα και πρέπει να μάθει τους αυτοματισμούς και να βρει συνεργασίες με τον Μπανκς».
sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ