2012-12-09 12:12:05
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Στο Ρέθυμνο αγωνίζεται σήμερα (16:00, ΕΤ1) ο Ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης να θέλουν κόντρα στον τοπικό ΑΓΟΡ, να συνεχίσουν το απόλυτο νικών τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την 13η σερί νίκη τους στα τελευταία ισάριθμα ματς εντός και εκτός συνόρων.

Η αναμέτρηση με το συγκρότημα του Στέργιου Κουφού, δεν είναι σα τις προηγούμενες ή τις τυπικές του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς οι Ρεθυμνιώτες διαθέτουν αρκετά επικίνδυνη ομάδα, ικανή για τη ζημιά, όπως επεσήμαναν και στις δηλώσεις τουσ Περπέρογλου και Μαρμαρινός. Φυσικά, δεν προκαλεί ούτε φόβο ούτε άγχος, ωστόσο κρίνεται υπολογίσιμη ομάδα αν δεν προσεχθεί κατάλληλα.

Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα συναντήσουν αλλά είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν το ματς με απόλυτη σοβαρότητα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε καμία περίπτωση δεν θέλει η ομάδα του να αφήσει τον ΑΓΟΡ να είναι μέσα στο παιχνίδι, επιθυμώντας εξίσου καλή άμυνα, ιδίως στην περιφέρεια, καθώς οι Ρεθυμνιώτες αρέσκονται να παίζουν σε γρήγορο τέμπο και να σουτάρουν αρκετά από τα 6.75μ.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής θα έχει την δυναμική στήριξη και τον οπαδών του στο «Μελίνα Μερκούρη» και έτυχαν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αποθεωτικής υποδοχής στα Χανιά, κάτι που τους ευχαρίστησε και έδωσε ακόμα ένα κίνητρο για άλλη μια μεγάλη νίκη!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ